• 8

Isplivala Džejeva slika sa muškarcem koji je nestao 90-tih i više se nikada nije pojavio

Pevač je na slici sa muškarcem koji je nestao bez traga, nakon što su ga trojica žestokih momaka pretukla, a onda ubacila u beli pik-ap i tu mu se izgubio svaki trag

  • 8

Džej Ramadanovski (55) već kao vrlo mlad momak počeo je da peva po beogradskim klubovima, a izgledao je potpuno drugačije.

Džejov talenat zapazili su Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa, a njegova karijera je tada krenula uzlaznom putanjom.

Na fotografiji koja je nastala devedesetih godina nema šanse da ga prepoznate, ali ono što je još zanimljivo jeste ko je još uslikan sa njim.

Na fotografiji je i njegov brat od tetke Iso Lero Džamba, žestoki momak koji je nestao bez traga 23. septembra 1992. godine.

Pretučenog na mrtvo ime, trojica žestokih momaka ubacili su ga u beli pik-ap i tu se Isi gubi svaki trag. Nikada nije pronađen. Ni živ, ni mrtav.

U slučaju da ne možete da prepoznate koji od ovih momaka je Džej - u pitanju je onaj skroz desno na kraju fotke.

VIDEO: Džej iskreno o porocima, ženama, ali i bivšim prijateljima

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ruska

    Koji tipovi i likovi su Vam postajali ,,idoli " tek s vremenom,mi postaje jasnije , do kakvog dna je dovedena Srbija ... nekada postovana zemlja! ! !

  • Džontra

    Brat Džej 😁

  • Niki

    Pa u cemu je problem,njih dvojica su bili nerazvojni i to svi znaju!!!Bas su bili bliski i svi koji su sa Dorcola i iz BG.znaju!Gde je bio Dzamba tu je bio i Dzej.Sta je tu cudno sto su na slici zajedno i u Arkadi su non stop bili i sedeli.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima