Razgolitila se i pokazala duge noge: Voditeljku Slagalice u ovakvom izdanju još niste videli (FOTO)

- U raju sam - poručila je voditeljka uz fotografiju

  • 11

Voditeljka "Slagalice", Marija Veljković (39) otputovala je sa porodicom na odmor u Grčku, a onda je svoje pratioce na društvenim mrežama počastila slikom na kojoj je oskudno obučena, dok su njene duge noge u prvom planu.

Voditeljka je objavila sliku iz prelepog ambijenta i pokazala kakvim telom "raspolaže", a ovo Marijino izdanje privuklo je veliku pažnju s obzirom da nemamo prilike često da je vidimo ovako oskudno odevenu.

- U raju sam - napisala je Marija.

Marija Veljković Marija Veljković, Foto: Instagram/mare.veljkovic

Marija važi za jednu od najzgodnijih voditeljki, a to je još jednom dokazala kada je ispozirala dok su u prvom planu bile njene zgodne noge.

VIDEO: Da li joj nedostaje: Gde je i šta radi omiljena voditeljka Slagalice, Danijela Pantić?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    16. avgust 2019 | 14:53

    Odes na odmor i onda ovako poziras. Ona mi je bila ranije simpatična la je postala napada i sva nesto euforicna. I stalno ono ja imam troje dece ko da ih je rodila za druge, a ne za sebe.

  • Мачак

    16. avgust 2019 | 15:31

    Сувише је жилава за мој укус! Више волим да љуља него да жуља. А и превише се прави "важна", а не прође ни једна слагалица да не забрља било у акценту било у изговору. Милка Цанић, нека јој је лака земља, се често преврће у гробу.

  • Sajla

    16. avgust 2019 | 17:52

    Prvo, niti je zgodna, niti imaele noge a kao voditeljka počela je malo da se uozbiljuje. Jedino što kod nje cenim je što je rodila troje dece, ali defiitivno mora da radi na sebi. Mislim da je predugo u Slagalici i da je narod u drugoj ulozi teško prihvata. A ovo što se razgolićuje u 39. nije joj potrebno, ne bar da se eksponira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA