• 19

Pucano na kombi u kojem je bio bend Maje Berović:"U šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo"

- Izuzeno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cela priča dobije svoj zvanični epilog - izjavila je ovim povodom Maja.

  • 19

Na kombi u kojem se nalazio bend popularne pevačice Maje Berović pucano je vatrenim oružje u Mostaru. Incident se desio u subotu nakon koncerta muzičke zvezde u tom gradu.

Kako prenosi "Blic", Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume

Maja Berović je u tom trenutku bila u drugom vozilu i u šoku je videla sve što se desilo. Niko od članova bend nije povređen.

- Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzeno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cela priča dobije svoj zvanični epilog - izjavila je ovim povodom Maja.

Na lice mesta je izašla lokalna policija koja je obavila uviđaj.

VIDEO: Maja Berović: Prija mi kad me porede sa Bijonse:

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Komentari

  • Bole

    Iskreno, svi koji nadrljaju kod njih nije mi žao

  • Bole

    Da je ovo tačno ili ozbiljno bilo bi u rubrici "crna hronika".Malo marketinga nije na odmet.

  • Deda Radoje

    Pa sta trazis tamo,a citas svakog dana za ujke kakve sve napade prave u lijepoj.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima