• 5

Dva puta je bio u zatvoru, 2003. mu je najteža u životu, a onda se sve preokrenulo

- 2003. mi je najviše bila uzdrmana porodica. Dve male ćerke, a sin je imao samo dve godine... Dok sam ja bio u Beogradu, oni su živeli u Danskoj - kaže Rajović

  • 5

Folk zvezda Boban Rajović (47) uvek je iskreno govorio o svojoj prošlosti, ne krijući da je imao i previše teške momente, ali da nikada nije odustao, što mu se na kraju i isplatilo.

Kako kaže, grešio je, a tokom puberteta dva puta je bio u zatvoru.

- Bilo je raznih problema kod mene i to je neka ljudska karma. Imao sam teških trenutaka, ali sada kad sam zreliji, ne stidim se nijedne sekunde svog života. Imao sam nekih pubertetskih nestašluka, tako da sam bio iza brave jedno dva puta, ali i to je za ljude. Mnogi kažu ko nije bio u zatvoru, nije probao nešto pravo u životu. Mada, taj moj boravak u zatvoru je bio nešto sasvim bezopasno i glupo. U svakom slučaju to me je opametilo i osnažilo - kaže pevač koji tako ne vaspitava svoju decu.

Boban Rajovic, festival Muzička noć, Vrnjačka banja

Boban Rajović, Foto: Promo

- Daleko bilo. Decu vaspitavam u skroz suprotom smeru. To je bila neka moja brzopletost i neki trenuci u mladosti. Svo troje moje dece su daleko od toga, oni su sportisti i ne vraćamo se na te teme - priča Rajović, čija deca ne vole javni svet.

Njegova ćerka Anđea završava univerzitet u Americi, Ivana u Danskoj, a sin Andrija, koji je nedavno napunio 18 godina, igra fudbal i donedavno je bio u Crvenoj zvezdi.

Aerodrom Nikola Tesla

Boban Rajović, Foto: A. Nalbantjan

Rajović priznaje da je u jednom periodu bio na ivici finansijske egzistencije.

- Imao sam mnogo teških trenutaka. Smatram da je možda ta 2003. godina bila presudna. Tada mi je i najviše bila uzdrmana porodica. Dve male ćerke, a sin je imao samo dve godine... Dok sam ja bio u Beogradu, oni su živeli u Danskoj. Izdešavalo se svašta privatnom planu, ostalo se i bez novčanih sredstava, imao sam ogromne dugove i taj period između 2003. i 2007. mi je bio najteži. Posle toga sam snimio pesmu "Usne boje vina" i pokrenuo se - iskren je Boban.

Kaže, danas ne štedi novac, jer ko ne daje ne može ni da mu se vrati.

- Neverovatno, ali volim da potrošim sav novac koji imam. Nisam neko ko voli da kupuje skupe vile i stanove, već živim za trenutak i onda volim da potrošim sve. Gledam samo da mi porodica oskudeva i da nemam grižu savesti - da njima nešto fali - kaže pevač.

Ipak, jednom prilikom sebi je dozvolio bahatost, pa je potrošio čak 10.000 evra.

- Imao sam samo 19 godina i tada sam upoznao moju dragu ženu u jednoj diskoteci u Danskoj. U tom trenutku sam imao jedno 100.000 kruna kod sebe, to je oko 10.000 evra. Bio sam u nekom fazonu da se pokažem i da šarmiram sadašnju suprugu. Bilo je tu jedno 150 naših Jugoslovena u klubu, a ja sam rekao konobaru da svima donese piće i platio ceh. Jednostavno sam želeo da osetim i to u zivotu i kažem sebi i to sam uradio - častio celu kafanu (smeh) - rekao je Rajović za Scenu.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mio

    Ko nije bio u zatvoru ? Moja deca nece daleko bilo! Pa budalo znas li sta pricas

  • Ana

    ,,Ko nije bio u zatvoru, nije probao nesto pravo u zivotu’’ Kakav moron 🤮🤮🤮

  • Rr

    Neka si care! I zaslyzijo si!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima