≫ 

Voditeljka "Parova" se automobilom zakucala u ogradu: "Tek sam položila..."

- Policija je odmah obaveštena i izašli su na uviđaj, potvrđeno je da nisam konzumirala alkohol, kao i da ću sve troškove morati da snosim - kaže Anđela

  • 13

Voditeljka rijaliti programa "Parovi" Anđela Lakićević, doživela je saobraćajnu nezgodu kad se svojim automobiliom u prigradskom naselju Jajinci zakucala u ogradu svog komšije.

Anđela je istakla da su faktori koji su doveli do nesreće previliki umor, ali i to da je skoro dobila vozačku dozvolu i njeno neiskustvo.

- Bila sam preumorna, a moram i da vam u poverenju priznam da sam tek položila i usavršavam vožnju iz dana u dan, ali kada vas stigne umor i to se pomeša sa mojim neiskustvom desi se to što se desilo. Meni hvala Bogu nije ništa bilo na svu sreću, ali sam zaspala za volanom od umora. Auto je oštećen baš baš, ali i komšijina ograda koju sam odvalila. On je poludeo kad je izašao napolje, umesto da me pita je l′ meni nešto, on je počeo da viče na mene i da me psuje kako sam pijana i da ne znam da vozim - kaže Anđela za Telegraf JETSET.

- Policija je odmah obaveštena i izašli su na uviđaj, potvrđeno je da nisam konzumirala alkohol, kao i da ću sve troškove morati da snosim. Stres je veliki, kao i šteta, ali hvala Bogu meni nije ništa. Kako je moja majka uvek govorila, lim se popravi ali glava ne. Tako da popravićemo i ogradu i auto - rekla nam je voditeljka.

VIDEO: Voditeljka Parova napala goste u studiju, pa nasrnula na njih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ganimed

    18. avgust 2019 | 13:36

    Pazi izjave :usavršava vožnju pa onda ide umorna sam sela da vozim pa malo sam zaspala. Pa komšija me nije pitao da li sam dobro. Kokosko da si nekog udarila ili pokupila bi li taj izašao i pitao te kako si? Umesto što si udarila komšiju šta bi bilo da si napravila lancani sudar i onda das izjavu usavršava vožnju. Tek sam položila... Treba ti je oduzeti jer nisi sigurna u sebe a pritom druge vozače ugrozvas svojom vožnjom

  • Kalimera

    18. avgust 2019 | 13:23

    Pa dobro,pijana nisi,ali i sama rece da ne znas da vozis. Komsija je u pravu. Bog te sada sacuvao. Prvo nauci uz neciju pomoc da vozis. Sledeci put to mozda ne bude komsijina ograda,nego neki stub ili drugi automobil ne daj Boze.

  • Maca

    18. avgust 2019 | 13:29

    Ona treba da bude malo kulturnija i ljubaznija prema svima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA