• 13

Voditeljka "Parova" se automobilom zakucala u ogradu: "Tek sam položila..."

- Policija je odmah obaveštena i izašli su na uviđaj, potvrđeno je da nisam konzumirala alkohol, kao i da ću sve troškove morati da snosim - kaže Anđela

  • 13

Voditeljka rijaliti programa "Parovi" Anđela Lakićević, doživela je saobraćajnu nezgodu kad se svojim automobiliom u prigradskom naselju Jajinci zakucala u ogradu svog komšije.

Anđela je istakla da su faktori koji su doveli do nesreće previliki umor, ali i to da je skoro dobila vozačku dozvolu i njeno neiskustvo.

- Bila sam preumorna, a moram i da vam u poverenju priznam da sam tek položila i usavršavam vožnju iz dana u dan, ali kada vas stigne umor i to se pomeša sa mojim neiskustvom desi se to što se desilo. Meni hvala Bogu nije ništa bilo na svu sreću, ali sam zaspala za volanom od umora. Auto je oštećen baš baš, ali i komšijina ograda koju sam odvalila. On je poludeo kad je izašao napolje, umesto da me pita je l′ meni nešto, on je počeo da viče na mene i da me psuje kako sam pijana i da ne znam da vozim - kaže Anđela za Telegraf JETSET.

- Policija je odmah obaveštena i izašli su na uviđaj, potvrđeno je da nisam konzumirala alkohol, kao i da ću sve troškove morati da snosim. Stres je veliki, kao i šteta, ali hvala Bogu meni nije ništa. Kako je moja majka uvek govorila, lim se popravi ali glava ne. Tako da popravićemo i ogradu i auto - rekla nam je voditeljka.

VIDEO: Voditeljka Parova napala goste u studiju, pa nasrnula na njih

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Misko

    Tek si polozila alu kako i na koji nacin. Svi smo mi polagali al nismo odmah udaralu u ograde, stubove, to je polaganje na lepe oci i vezu. Da te instruktor naucio kako treba, nebi se to desilo.Dobro su dugmici davno otpevali pesmu? Ima neka tajna veza, bitno je da vama nije nista bilo, sve ovo se da popravit.

  • Драган

    Она је глумица изЦГ тамо.је завршила факс зашто неиде уЦГ него овде прави шунд а није ни боља него са балвана из Купинова

  • lemi

    da se udala za mikija, nebi se vracala kuci pred zoru

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima