Dragana i Luna zaratile: Nakon javnih prozivki, Mitrova uputila žestoku poruku Đoganijevoj (FOTO)

Dragana je pomenula da je Luna rasturila jedan brak, nakon čega joj je Đoganijeva uzvratila udarac, a onda je Mitrova burno reagovala

  • 52
Dragana Mitar, Luna Djogani Foto: Marko Jovanović, Youtube/IDJTV™

Dragana Mitar tokom svog gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita", potkačila je Lunu Đogani rekavši da je uništila brak jednoj ženi misleći na Kristinu Kiju Kockar, a niko je ne osuđuje, nakon čega se oglasila Đoganijeva.

- Koliko znam, Dragana je isto upropastila brak nekom, koliko se ja sećam ili sam ja možda bila u nekom drugom rijalitiju - izjavila je Luna.

Luna Đogani, snimanje spota Luna, Foto: ATA Images

Dragana se tu nije zaustavila, te joj je uputila oštru poruku putem društvenih mreža.

Dragana Mitar Dragana, Printskrin: TV Pink

- Da Luna, bila si u rijalitiju u kome se pričalo o tome, ali si bila i u onom prvom u kome smo videli šta se desilo. Razlika je samo gledati pornhub na nacionalnoj frekvenciji, a ovamo pričati o prevari... Eto toliko... Želim ti uspeh sa pesmom i sve najbolje - poručila je Dragana Luni.

Dragana Mitar Draganina objava na društvenim mrežama, Printskrin: Instagram

VIDEO: Oglasila se devojka koju su optužili da je umesto Lune otpevala pesmu "Deveti krug"

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    18. avgust 2019 | 22:11

    Za razliku od Dragane. Luna je imala sex sa Slobodanom pred njegovovm ženom.Ima li šta nemoralnije i odvratnije od toga?

  • Bokica

    18. avgust 2019 | 23:02

    Razlika je izmedju Lune i Dragane što Luna gleda pažnju i ljubav a Dragana novac,BMW,restoran Franš i skupu garderobu ova mala jeste napravila sebi pakao petljajuci se sa onim što nezna jeli dosao ili posao ali bar nije materijalista

  • ona treba drugima

    18. avgust 2019 | 22:33

    samo drugima je potreban rat....drugima treba Lunino ime..a LUNA kulira-jer njoj taj rat ne znaci jedan naslov vise-ima ih i previse..//danas najtrazenije ime u searchu je Novak Djokovic,LUNA DJOGANI,predsednik Vucic //sad vam je jasno zasto se svi kace za LUNU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA