• 5

Ana Bekuta se u jutarnjem programu uživo obratila Željku Joksimoviću, a Jovani poručila: "Izvini!"

Ana i Mrka gostovali su u jutranjem programu na televiziji Prva

  • 5

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić gostovali su u jutarnjem programu Prve televizije kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, gde su između ostalog otkrili i kako je počelo njihovo poznanstvo, a zatim i ljubav.

Tri meseca je trebalo Mrki da osvoji Anino srce. Upoznali su se u novembru 2011. godine, ali njihova ljubav nije odmah počela.

- Bio je koncert Šabana Šaulića. U jednom momentu ulazi gospođa Bekuta bosa i meni Šaban kaže: "Ovo je Ana Bekuta". Ona otpeva dve pesme i ja platim te dve pesme, ona kaže: "Sklonite ruku sa mog struka, vi ste oženjen muškarac, imate burmu". A ja kažem: "Onda mi vratite pare!" - ispričao je Milutin.

- Naravno da pare nisu bile vraćene - dobacila je Ana.

- Posle je bio koncert mog druga Vlade Georgieva, na Dan zaljubljenih, kada smo se ponovo sreli i desilo se ono što je trebalo da se desi ranije - nastavio je Mrka.

Ana Bekuta, Mrka

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić/Printskrin: TV Prva

- Neko kaže da je trebalo ranije da se sretnemo u životu, a ja mislim da smo se sreli baš u pravi čas. Kao dvoje ostvarenih ljudi, ja u svom poslu, on u svom, zaista lepo funkcionišemo - izjavila je Ana i dodala kako ih u životu vezuje samo ljubav, ništa drugo, kao i da je porodica jedina koja ima pravo da im postavlja pitanja u vezi sa njihovom ljubavnom vezom, budući da se godinama spekuliše kako su započeli vezu iz koristi.

Bekuta je potom otkrila da li postoji još nešto što je ostalo u njenom poslu kao neostvareno.

- Želim pesmu koja će biti kruna moje karijere - rekla je.

Ana Bekuta, Mrka

Ana i Mrka u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana/Printskrin: TV Prva

- Zar je nemaš? - zbunjeno je upitala Jovana, a zatim se Ana obratila Želju Joksimoviću.

- Imam. Ali mislim da moram da dobijem još jednu. Još jednu, potrbna mi je ta jedna. A to obećava tvoj muž deceniju... A ovo je poruka za njega, izvini. Eto, Željko, još ta jedna pesma, zadovolji mi dušu - poručila je Ana.

VIDEO: Ana Bekuta: Morate Milutina da pitate zašto sijam ponovo

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 💯

    Pa zar Mrkonjić nije oženjen sa drugom.Kako sad ANA Bekuta 💯mi nije jasno.MOLIM KO ZNA NEK KAŽE.

  • Edit Tomic

    Mrka zaboravio da kaze,da je Anu prvo nudio Velji Ilicu,koji nije prihvatio pa se Mrka prikacio.Istina,vrlo proverljivo.

  • Baltazar

    Da li naš zakon dozvoljava bigamiju?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima