• 71

Sloba raskinuo sa devojkom nekoliko dana nakon što su se prvi put pojavili zajedno u javnosti

- Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidim da je to nešto ozbiljno, nešto što želim. Isto tako ne želim da devojkama sa kojima sam stvaram neku tenziju i pritisak bez potrebe - objašnjava pevač

  • 71
Sloba Radanović

Sloba Radanović, Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Sloba Radanović (29) nekoliko meseci bio je u vezi sa izvesnom brinetom, kojoj je često posvećivao objave na Instagramu, i kačio provokativne slike iz kreveta na kojima joj se vidi sve, osim lica.

Međutim, pevač sada tvrdi da više nisu zajedno.

- Trenutno nisam u vezi. Bio sam do pre nekoliko dana, ali sam sada solo. I nisam bio u vezi sa misicom, kako se mislilo. Bila je potpuno druga devojka, ali sada o tome ne bih detaljisao s obzirom na to da sam raskinuo - kaže Sloba.

- Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidim da je to nešto ozbiljno, nešto što želim. Isto tako ne želim da devojkama sa kojima sam stvaram neku tenziju i pritisak bez potrebe - objašnjava pevač.

Sloba Radanović

Sloba Radanović, Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Kako kaže, devojke mu non-stop prilaze, a ono što mu poručuju obično ga nasmeje.

- Prilaze mi stalno na nastupima, ali i ovako na ulici, u gradu, prodavnici. Više su pristojne nego što ima onih nepristojnih ponuda. Ali, simpatični budu i oni komentari tipa: "Slobo oženi me, biću najbolja" i slične fore - ispričao je Radanović kroz smeh.

Sloba pokazao novu devojku prvi put u javnosti

Kaže, ne postoji taj novac za koji bi ponovo ušao u rijaliti, a kada je reč o prošlosti - ne bi ništa menjao.

- Ništa ne bih obrisao. Sve je to tako trebalo da bude. Gledam da iz svega izvučem samo pozitivnu stranu. Ko zna zašto je to dobro što se desilo. Prošlost ne može da se menja - zaključio je Sloba za Blic.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Aja

    Koliko god se Slobodan ljutio na komentar one Ene dole, to je istina. Dala mu je prijateljski savet. Treba pogledati istini u oči i shvatiti da će teško vratiti prošlost i još teže da će svojom suštinom zavesti neku devojku. Po broju dislajkova, inače, sidim da li je Slobodan ljut na neki komentar ili ne😉

  • Katarina

    Evo Bobiša stigao da zavodi red. Samon lupa minuse.hahaha

  • Mila

    Koliko ovaj dečko laže! Ovu je baš cenio, pošto su slike bile iz kreveta!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima