≫ 

Miloš Bojanić: Marinko je ološ i žigolo, ojadio je Božen za stan i auto, pa je bio "mrtav" 10 godina

-Za mene je mrtav i jedino sa njim nikada neću progovoriti. Smrad nad smradovima. Ološ je, običan žigolo - tvrdi Bojanić

  • 15
Miloš Bojanić, Marinko Rokvić Foto: A. Nalbantjan

Miloš Bojanić (68) ne prašta nikome, pa ni Marinku Rokviću (65) koji ga je, kako tvrdi, ogovarao prošlog Božića. Kada ga je Miloš pozvao da ga pita u čemu je problem, Marinko mu je navodno opsovao majku.

- Marinko, zvani žigolo, prošle godine me je, baš na Božić, ničim izazvan ogovarao kod jednog Siniše. Valjda je pokupio bakšiš na jednoj proslavi i sav novac hteo da prisvoji. Po svim pevačkim pravilima, bez obzira na to što smo mi zvezde i gosti na skupovima, moraš dati ravnopravno ostalima - počeo je Miloš.

- On je hteo sve za sebe da uzme i taj moj kum Siniša se pobunio. Iako nisam imao nikakve veze sa tim, Marinko je udario na mene. Pozvao sam ga da pitam u čemu je problem, on mi je opsovao majku. Odgovorio sam mu: "Marinko, nemoj da mi psuješ majku, ona je mrtva." On se napravio pametan, pa mi je posle toga još dvaput opsovao rekavši: "E, je*em ti opet mrtvu majku." Moja deca su sve slušala jer je bio na spikerfonu. Prekinuo sam mu vezu. Za mene je mrtav i jedino sa njim nikada neću progovoriti. Smrad nad smradovima. Ološ je, običan žigolo - tvrdi Bojanić.

Miloš Bojanić Miloš Bojanić, Foto: Telegraf

Na pitanje zašto kaže da je Marinko žigolo, Miloš kaže da tvrdi da jeste.

- Zato što je žigolo. Vi se možda i ne sećate kada je ojadio pokojnu Božen. Oteo joj je stan, auto i svašta još. On je posle te afere bio mrtav 10 godina. Čuo sam da i sad ima neku stariju bogatašicu koja ga finansira. Zašto bi on bio sa starijom ženom od sebe ako ne zbog para? - pita se Miloš.

Kako kaže, najviše se plaši toga da negde, nekada, sretne Rokvića.

- To mi je najveći strah. Ako mi naiđe žuta minuta, plašio bih se da ga ne slomim i ne išamaram negde. Bolje bi mu bilo da mi ne nailazi i da ga ne gledam, neću moći da odgovaram za svoje postupke - objašnjava Bojanić.

Marinko Rokvić Marinko Rokvić, Foto: Nikola Tomić

Inače, Miloš je rekao da ga je Željko Mitrović zvao u Zadrugu - od prve sezone, a da će sada ući ako mu obezbede prostoriju u kojoj može da završi rad na oldtajmeru.

- Željko Mitrović me je zvao još za prvu sezonu. Bilo mu je stalo da otvorim rijaliti i uđem u njega, ali sam bio sprečen. Ušao bih u "Zadrugu", ali ne zbog para, nego zbog Željka. Svi mi volimo pare, ali za to mi nikada nisu bile presudne. On vrlo dobro zna da sam u "Dvor" ušao samo iz ljubavi prema njemu, jer me je zamolio. Ovog puta, ako bi me Željko pozvao i ako bih znao da bi mu moje učešće značilo, učinio bih mu to. On je meni učinio neke bitne stvari u životu i njega ne mogu nikako da odbijem - objasnio je Bojanić za Kurir.

VIDEO: Ovog retkog lepotana vozio je Tito, a sada je u rukama Miloša Bojanića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA