• 15

Bivši dečko Sandre Afrike u vezi sa Draganom Mitar? Sve je počelo pozivom na jahtu

  • 15

Sandra Afrika (31) godinama je bila u vezi sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, koji joj je i danas menadžer, a Mikiša je sad navodno u vezi sa bivšom učesnicom Zadruge Draganom Mitar!

Naime, oni su se sreli u jednoj budvanskoj diskoteci, nakon čega je Mikiša zvao njihove zajedničke prijatelje da ih spoje.

- Dragana je otišla u Budvu da se odmori od pakla koji je proživela u poslednje vreme sa još zakonitim mužem Sinišom Dragutinovićem, a društvo joj je pravila prijateljica i bivša zadrugarka Olja Bajrami. Kako su objavile da se nalaze u Budvi, krenuli su pozivi i poruke sa raznih strana. U njima je prednjačio Bora Santana, koji je dao sve od sebe da Mikišu i Draganu upozna - kaže izvor.

- Mitrova je prihvatila Borin poziv i otišla na druženje sa Oljom i ostalim zadrugarima kod Mikiše. Sevale su varnice na sve strane između njih dvoje. Sve vreme su se ponašali kao da nikoga nije bilo tu. Pričali su kao da se odavno poznaju. Brzo su se skontali i odmah se videlo da je to ljubav na prvi pogled - dodaje sagovornik.

Dragana i Mikiša su se navodno sastali još nekoliko puta dok su oboje boravili u Budvi, gde su se i tajno smuvali.

- Mikiša svakodnevno obasipa Draganu komplimentima i njihov odnos postaje sve ozbiljniji. Mitrovoj prija njegova pažnja i vidi se da se baš zaljubila - objašnjava izvor.

Dragana je povodom svega ovoga samo priznala da uživa u zagrljaju pravog muškarca, ali nije želela da mu otkriva ime.

VIDEO: Dragana u suzama, bori se za dete, Siniša od nje traži alimentaciju

(Telegraf.rs)

Komentari

  • W

    Jadna si i ti i tvoj zagrljaj od pravog muskarca😩

  • Krlja

    Kako se ne zaljubi u nekog ko radi za mesecnu platu...😂😂😂

  • Klasična

    I posle kaze da nije sponzorusa?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima