Đule Van Gog prozvao kolege na KZŠ povodom Roštiljijade: Niste našli za shodno da se pojavite!

Roker nije štedeo kolege koje se nisu pojavile danas na konferenciji za štampu

  • 1
Zvonimr Đukić Đule Van Gog, Aco Pejović, Severina, Dražen Žerić Žera Crvena jabuka Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić, Instgaram/severina, Printskrin: Youtube/HayatTV BiH

Na današnjoj konferenciji za medije 30. Roštiljijade u Leskovcu roker Đule Van Gog (56) bez dlake na jeziku isprozivao je kolege kojse se nisu pojavile. 

Naime, u jednom prestoničkom hotelu na konferenciji za štampu od navedenih izvođača pojavili su se Lepa Brena (59) , Miša Aleksić ispred grupe Riblja Čorba i Đule ispred grupe Van Gog.

Kako su se svi pomenuti javno obratili prisutnima red je došao i na Đuleta koji je isprozivao kolege koji se nisu pojavili.

Roštiljijada, Zvonimir Đukić Đule Van Gog Đule Van Gog, Foto: Marko Jovanović

- Dobar dan svima, drago mi je sto smo ovde sa na vama.  Žao mi je što ostale kolege, koje su na ovom spisku, nisu našli za shodno da se pojave danas ovde. Ako smo Brena, Čorba i mi koji imamo jako puno obaveza našli za shodno da se pojavimo ovde, mogli su i drugi - rekao je Đule.

Podsećamo, pored Lepe Brene, Van Goga, Riblje čorbe, na spisku izvođača 30. Roštiljijade nalaze se i folker Aco Pejović, Crvena jabuka, kao i hrvatska pevačica Severina. Roštiljijada u Leskovcu počinje 29. avgusta i trajaće do 1. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    22. avgust 2019 | 16:15

    Iskreno mislim, na našu žalost, jedino vi niste imali druga posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA