• 0

Brena, Đule i Čorba najavili spektakl na Roštiljijadi! (FOTO)

- Čula sam da su najavili veliki broj gostiju iz Bugarske i raduje me to ali pozvaću i sve ostale da dođu jer ih osim fantastičnog roštilja čeka i nezaboravan provod. Moje kolege i ja ćemo se potruditi da tako bude- rekla je Brena

  • 0

Do početka jubilarne 30. leskovačke Roštiljijade ostalo je svega nekoliko dana, a da su zvezde ovogodišnje manifestacije spremne za obaranje rekorda i prave spektakle potvrdili su na jučerašnjoj konferenciji za novinare Lepa Brena, Đule Van Gog i Miša Aleksić iz Riblje Čorbe.

Oni su zajedno sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, direktorom Turističke organizacije Leskovac Nebojšom Kocićem, generalnim direktorom Apatinske pivare Vladimirom Novakovićem i regionalnim direktorom prodaje za jug Srbije za Koka kolu i Rosu Ivanom Jeftićem pozdravili okupljene predstavnike medija i obećali provod za pamćenje.

Roštiljijada, Lepa Brena

Foto: Marko Jovanović

- Čula sam da su najavili veliki broj gostiju iz Bugarske i raduje me to ali pozvaću i sve ostale da dođu jer ih osim fantastičnog roštilja čeka i nezaboravan provod. Moje kolege i ja ćemo se potruditi da tako bude- rekla je Brena i najavila da će i njen suprug Boba, kao veliki gurman, najverovatnije doći sa njom.

Roštiljijada, Lepa Brena

Foto: Marko Jovanović

Da bi potom doživela iznenađenje kada su joj njeni najmlađi fanovi, brat i sestra Luka i Sara, uručili poklon.

Roštiljijada

Foto: Marko Jovanović

Sve zvezde ovogodišnje Roštiljijade za koju vlada nezapamćeno interesovanje i očekuje se da obori rekord u poseti dobile su poklone od Gradonačelnika Leskovca a specijalan poklon pripao je i Banetu Obradoviću, čija Melos estrada je i ove godine suorganizator manifestacije. Svi oni su potom zajedno sa prestavnicima medija uživali u degustaciji leskovačkih specijaliteta .

(Telegraf.rs )

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima