• 14

"Ako Mik Džeger može sa 80, mogu i ja sa 40!" Lepa Brena otkrila zašto još nije u penziji (VIDEO)

Brena se našalila sa okupljenim novinarima na konferenciji za štampu povodom 30. Roštiljijade u Leskovcu na kojoj će nastupiti

  • 14

Lepa Brena se na konferenciji povodom predstojeće Roštiljijade u Leskovcu našalila na račun svog supruga Bobe Živojinovića, ali i svojih godina, komentarišući to što se i dalje nije penzionisala.

Brena je otkrila da nije sigurno da će Boba, za kojeg je poznato da je veliki gurman, doći na festival roštilja koji se tradicionalno održava u Leskovcu, ove godine od 26. avgusta do 1. septembra, ali i da smatra da je bolje da on dođe kao gost i da uživa sa svojim prijateljima, a ona da uživa i zabavlja svoju publiku.

Roštiljijada, Lepa Brena

Lepa Brena/Foto: Marko Jovanović

Iza Brene je godina uspešne turneje i gotovo svakog drugog dana je ovog leta imala neki koncert, a i sama je otkrila da je to njena velika ljubav te da joj još nije vreme za penziju.

- Ni ja ne znam šta mi je. Uvek sam mislila da ću u ovim godinama već odavno biti u penziji, međutim, sad sam shvatila da je to moja velika ljubav. Ako Mik Džeger može da peva sa 80 godina, mogu i ja sa 40 - našalila se Brena i izazvala smeh u prostoriji.

Roštiljijada, Lepa Brena

Lepa Brena/Foto: Marko Jovanović

Snimak pogledajte na početku teksta.

(M. Pantić, B.B.)

Komentari

  • JaPaja

    Ako je ona 40 ja sam traktor Ferguson.

  • Dunja

    Svaka cast sto brena jos traje, ali ja bih volela da malo vise pisete o zvezdi nase zabavne muzike Zdravku Colicu kako sam nacula da vodi zdrav zivot i zdravo se hrani. A takodje da koristi preciscivac vazduha u svom stanu.

  • dabogsačuva

    Što ne pišete malo o Blacu i šljivijadi.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima