• 21

Soraja zbog smrtnog slučaja iznajmila privatni avion i hitno došla u Crnu Goru

- Rekli su joj da tog dana nema leta i da mora da sačeka. Ona nije mogla da čeka i iznajmila je privatni avion sa Mikonosa kako bi stigla na sahranu - kaže izvor

  • 21

Soraja Vučelić došla je u Crnu Goru privatnim avionom, nakon tužne vesti da je preminuo njen ujak, brat njene majke Anke koja je preminula.

Vučelićeva je bila vezana za ujaka, pošto joj je on jedan od nekoliko članova porodice koji su živi.

- Soraja je bila šokirana kada je primila tu vest. Čim je čula šta se desilo, zvala je aerodrom i pitala kad je prvi let da bi se vratila u Crnu Goru. Rekli su joj da tog dana nema leta i da mora da sačeka. Ona nije mogla da čeka i iznajmila je privatni avion sa Mikonosa kako bi stigla na sahranu - kaže izvor.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić, Foto: Nikola Tomić

- Veoma je loše, on joj je bio jedini bliski rođak sa majčine strane. Nije ničim mogla naslutiti da se ovako nešto može desiti. Sara je ipak stigla na sahranu da se poslednji put oprosti sa ujakom - tvrdi izvor blizak Soraji za Srpski telegraf.

Podsetimo, Soraja je jedno vreme bila u Domu za nezbrinutu decu, kao i u hraniteljskoj porodici. Tek nakon izvesnog vremena uspostavila je komunikaciju sa ocem.

Soraja je rođena u Kninu, 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna, pošto se nisu slagali sa njenim izborom.

Anka se preselila u Bar, ali kako nije imala od čega da izdržava dete, poslala ju je u hraniteljsku porodicu u Vojvodini. Susreti majke i ćerke su zbog daljine bili vrlo teški, pa je Soraja potom smeštena u Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj.

Ipak, Anka je kasnije sa porodicom uspela da uspostavi korektan odnos, ali se razbolela i preminula kada je Soraja imala 17 godina.

Soraja je potom odlučila da dođe u Beograd, prijavila se za "Veliki brat" 2011. godine, a nakon učešća uradila je nekoliko estetskih zahvata i počela je da živi više nego luksuzno.

VIDEO: Soraja vozila u previsokim štiklama, pa joj skupoceni auto upao u bazen

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jelica

    Cime li se bavi kad moze da iznajmi avion Znam ljude iz Crne trave koji ovde rade na gradjevini pa ne mogu da odu svaki mesec da vide svoje familije Fuj za sav taj olos Soraja Ana itd

  • nini

    i sa ujakom je bila bolesna osoba

  • hitler

    Toliko se potresla da je odma obavestila novinare sa njenim izmisljenim pricama o privatnom avionu hahah dno dna jbt

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima