• 13

Uhvaćeni! Atraktivna pevačica u zagrljaju zgodnog Grka (FOTO)

Nedavno je jedna fotografija koju je okačila na društvenim mrežama otkrila da su se dogodile promene u njenom emotivnom životu i da je na pomolu nova ljubav

  • 13
Katarina Didanovic

Katarina Didanović, Foto: Privatna arhiva

Dok pevačica Katarina Didanović uživa u čarima Grčke, na društvenim mrežama spekulisalo se o njenom novom dečku, a sada je konačno otkriveno da je reč o poznatom zavodniku iz Grčke koji tamo važi za uspešnog biznismena.

- Poznaju se tek nekoliko meseci, a pre tri meseca upustili su u vezu, nakon što ju je misteriozni Grk ugostio na njegovom omiljenom mestu. Rano je još govoriti o njihovim koracima u vezi, ali poslednjih mesec dana, koliko se Katarina nalazi u Grčkoj, oni se ne razdvajaju. Uživaju bez ikakvih opterećenja - kaže izvor.

Katarina Didanovic

Katarina Didanović sa dečkom Grkom u Grčkoj, Foto: Privatna arhiva

Katarina nakon izdavanja pesme "Tebi srećan put" nastavlja vredno da radi, a njen misteriozni Grk je veoma uspešan u svojoj sferi posla.

-Izuzetno je vredan i posvećen svom poslu. Ne bavi se javnim poslom, ali je u krugovima poslovnih ljudi veoma poznat - priča izvor.

- Navodi su tačni i činjenica je da zaista uživam. Trudim se da bar na samom početku sačuvam neke detalje. Uskoro se vraćam u Srbiju, pa ćemo pričati o svemu - kaže Katarina.

Katarina Didanovic

Katarina Didanović sa dečkom Grkom u Grčkoj, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Katarina se nakon uspešnih nastupa u srpskoj prestonici, uputila početkom avgusta na zasluženi odmor, a pre nekoliko dana potvrdila je glasine da je srećna i zaljubljena.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Crni

    Ovaj se krije, verovatno ima zenu i decu...

  • samo vas posmatram

    Nista novo za srpkinje, samo nek je druge vjere i dobar je

  • Mira

    Sto ne pokaze lice? 🤣

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima