• 6

Večeras počinje Music Week na Ušću: Besplatni koncerti Dragane, Jelene, Tonija, Saše i Dženana

Mere bezbednosti su na visokom nivou, ceo festivalski prostor je obezbeđen i video nadzorom, a na ulazima će se nalaziti metal detektori

  • 6

Ušće je spremno za najveći festival popularne muzike u regionu, Music Week, koji počinje večeras, a ulaz je besplatan! Ako još niste skinuli besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App učinite to odmah, jer skinuta aplikacija služi kao besplatna ulaznica.

Festivalske kapije otvaraju se u 19h, pa organizatori preporučuju posetiocima da na vreme dođu na Ušće.

Music Week otvara Saša Kovačević čiji nastup počinje u 20h.

Jedan od najpopularnijih pop pevača regiona nizaće svoje hitove do 21h, a nakon njega nastupa regionalna zvezda Jelena Rozga. Od 22:30h za atmosferu će biti zadužen legendarni Toni Cetinski, a dugo očekivani beogradski nastup Dragane Mirković počeće 15 minuta posle ponoći. Za sjajnu atmosferu do samog kraja prve festivalske noći biće zadužen Dženan Lončarević, čiji nastup počinje u 2:30h.

Detaljna satnica i mapa festivala su na linku http://www.musicweek.rs/lineaup.html

Music Week festival na ušću

Music Week festival na Ušću, Foto: Promo

Na festivalski prostor će moći da se uđe na dva ulaza iz Bulevara Nikole Tesle i dva ulaza sa strane šetališta. Svakoga dana dva sata pre i po završetku programa za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle od ulice Ušće do Trešnjinog cveta, tako da će saobraćaj i linije gradskog prevoza biti preusmerene na Bulevar Mihajla Pupina.

Mere bezbednosti su na visokom nivou, ceo festivalski prostor je obezbeđen i video nadzorom, a na ulazima će se nalaziti metal detektori.

Zabranjeno je unošenje predmeta kojima mogu da se nanesu povrede – oružje, noževi, makaze i drugi oštri predmeti, kao i pirotehnika. Takođe, neće moći da se unose putne torbe, kao ni dezodoransi, hrana, piće.

Maloletnim osobama zabranjeno je točenje alkoholnih pića.

VIDEO: Tri dana fantastične muzike u Beogradu

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

  • w

    Odlično 🤪

  • petar

    Bljak muzika,turkofolk!

  • miki

    Al tacno se videlo po devojkama kako dolaze obucene da je ta vrsta muzike, nazalost i sam to slusam...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima