≫ 

Hari Mata Hari otvorio drugo veče Music Week festivala (VIDEO) (FOTO)

Lepo je da otvorim ovu prelepu drugu noć tog festivala - poručio je Hari Mata Hari i nastup počeo pesmom "Stara ljubavi"

  • 8

Nakon spektakularne prve večeri koja je zabeležila oko 90.000 posetilaca, Hari Mata Hari otvorio je drugo veče Music Week festivala na beogradskom Ušću, koji se na ovom prostoru održava prvi put ove godine.

Hari je pre izlaska na binu porazgovarao da predstavnicima medija i otkrio nekoliko detalja.

- Meni je ovo jedno 33. koncert u Beogradu, tako da se osećam baš domaće. Ponekad imam tremu, ali večeras baš ne. Jedva čekam da izađem ne stejdž, ovo je neka drugačija situacija, neki festival od tri dana je baš zanimljiva stvar i lepo je da otvorim ovu prelepu drugu noć tog festivala - rekao je Hari.

Hari Mata Hari

Hari Mata Hari/Foto: A. Nalbantjan

Pevač je istakao da se nada da će i večeras biti sve puno kao i sinoć, kada je bilo oko 90.000 ljudi, i napomenuo je da jedva čeka da bude u svom prirodnom stanju - pred publikom.

Hari je otkrio i da njegova supruga nije večeras u Beogradu, kao i da uglavnom ne posećuje njegove koncerte, pošto ne voli život ispred kamera, za razliku od njega - kojem je to životna profesija i ljubav.

Hari Mata Hari

Hari Mata Hari/Foto: A. Nalbantjan

Pred publiku je izašao pesmom "Stara ljubavi" i već prvim taktovima raznežio pripadnice lepšeg pola, ali i muški deo publike.

- Dobro veče, Beograde. Čast nam je otvoriti drugu noć... - obratio se Hari publici koja ga je pozdravila vriskom.

Hari Mata Hari

Hari Mata Hari/Foto: A. Nalbantjan

Zatim je zapevao numere "Da ti ko čovjek oprostim", "Ja ne pijem", a svi su uglas pevali sa njim.

Pored svojih velikih hitova koje i danas pevaju generacije od 7 do 77, Hari je otpevao i duetsku numeru "Crni sneg" koju izvodi sa Hankom Paldum.

Hari Mata Hari

Hari Mata Hari/Foto: A. Nalbantjan

Podsetimo, nakon Harija sledi je nastup Nine Badrić, zatim Lepe Brene, Ace Lukasa i na kraju večeri Darka Lazića.

(D. Janković, B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    24. avgust 2019 | 22:13

    Kako nisu krlju pozvali da se skida gola i trlja o nekoga i da bar vidi kako izgleda puno usce nakon svog debakla

  • VX

    24. avgust 2019 | 23:28

    Gledam na TV Lepu Brenu.Ona i Dragana Mirković imaju istog stilistu Sam Svoj Majstor.Mrtva trka koja je lošije obučena.

  • paprika

    24. avgust 2019 | 23:22

    koje reci tog matakarija harija... kada nije zaradjivao u srbiji onda je pljuvao beograd i celu srbiju i sve srbe a sad kada mu beograd ogromnu dnevnicu placa (ko moze vise i ex yu da plati nego beo.?) onda nas mnogo voli ali cim novac dobije brze zeni tamo preko drine... samo nemoj da mi ti ljudi kao hari, merlin, oliver...svoju dusu otvaraju mnogo ih molim!!! tu nema ni duse ni ljubavi nego samo sto vise nevca da dobiju! nasi pevaci koji su samo pevali (nikoga nisu pljuvali) za vreme rata pred nasim vojnicima ti ne mogu ni u sarajevu ni u zagrebu da pevaju....mo odma sve zaboravimo cim nas oni pohvale ili kazu koliko nas vole a najdraze bi nam zabili....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA