≫ 

Baka Prase otišao na Kosovo, pa sa ocem sveštenikom posetio srpske svetinje (VIDEO)

Poznati jutjuber svojom posetom napravio je pravu pometnju te je na stotine njegovih obožavatelja izašlo na ulice da ga sačeka i pozdravi

  • 18
Baka Prase sa ocem Printskrin: Youtube/Parohija Amsterdam

Najpoznatiji jutjuber na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase posetio je sa svojim ocem Nenadom Ilićem koji je inače sveštenik, i još jednim drugom Kosovo i Metohiju i tom prilikom obišao neke od naših najstarijih manastira.

Baka Prase je u sklopu svoje posete KiM, prisustvovao liturgiji u manastiru Visoki Dečani, a nakon toga uživao u razgledanju samih Dečana. Posetio je i manastir Pećku Patrijaršiju i prisustvovao kanonu Sv. kralja Stefana Dečanskog koji je služen u Dečanima.

Trećeg dana posete Baka je u Prizrenu u manastiru Sveti Arhangeli prisustvovati jutarnjoj liturgiji, a inače tog dana ovaj manastir slavio je slavu.

U videu koji je njegov otac postavio na Jutjubu oni su proveli nekoliko dana na Kosovu i Metohiji obilazeći manastire i pričajući o njihovoj vrednosti, a usput su se upoznavali i razgovarali sa pravoslavnim monasima i monahinjama.

- Ovo je srce naše kulture, naša duša, ovo nema cenu, nikakve brojke, nikakve pare, ništa ne može da se poredi sa ovim - izjavio je Bogdanov otac u videu.

Bakina poseta nije prošla neprimećeno te je tako na stotine obožavatelja ovog mladog jutjubera izašlo na ulice da ga sačeka i pozdravi.

Baka Prase Baka Prase sa obožavaocima, Printskrin: Youtube/Parohija Amsterdam

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

VIDEO: Baka Prase za Telegraf o veri, ocu i Zadruzi: Idem u crkvu, ali ne idem u rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA