Miljana tvrdi da ju je zvala Ivanova sestra, a ono što joj je u suzama rekla je uznemirujuće

Kulićeva je otkrila detalje razgovora sa Marinkovićevom sestrom

  • 11

Miljana Kulić tvrdi da ju je nedavno zvala Teodora, rođena sestra Ivana Marinkovića sa kojim ima sina Željka.

Miljana kaže da ju je jako iznenadio poziv, jer sa Marinkovićevom porodicom nikada nije bila u kontaktu.

- Nedavno me je pozvala Ivanova sestra, ne znam da li je bila drogirana ili pijana. Plakala mi je preko telefona, bukvalno se gušila u suzama - rekla je Miljana.

Na pitanje šta misli zbog čega ju je kontaktirala odgovorila je:

- Rekla mi je: "Ja ću sve tvom Željku da ostavim, moj brat Ivan je stoka i skot! Miljana, moj brat je skroz poludeo!"

- Rekla sam joj da mene to ne zanima i da sam joj ja pogrešna adresa. Njihovi porodični odnosi nisu moj problem i ne treba da me zovu zbog takvih gluposti. Željku nije potrebno ništa od njih, hvala Bogu, moje dete ima sve. Spustila sam slušalicu Ivanovoj sestri - bila je Miljanina rekacija na ovaj poziv.

Ivan Marinković, Parovi Ivan Marinković, Printskrin: TV Happy

Odgovorila je i na pitanje da li i dalje brani Ivanu da viđa svog sina.

- Nikada mu neću dozvoliti da pogleda Željka. Do pre mesec dana želela sam da moj sin ima i oca, ali posle Ivanovih izjava da mu se sve sa mnom dogodilo "slučajno" nema šanse da njih dvojica budu u kontaktu. Mnogo me je razočaralo to što je Ivan preko novina čestitao Željku prvi rođendan, umesto da me pozove i da se čuje sa njim. Bio je nedavno i do Niša i nije ni pozvao da vidi svoje dete. Kada moj sin odraste, pokazaću mu sve što je njegov otac javno izjavljivao i verujem da ni Željko neće imati želju da ga vidi - progovorila je Miljana o tome šta ju je povredilo.

Potom se osvrnula i na svoj ulazak u narednu sezonu Zadruge, zajedno sa mamom Marijom Kulić.

Marija Kulić Marija Kulić, Foto: Nikola Tomić

- Mama i ja smo postigle dogovor sa produkcijom, kao i u prošloj sezoni, da budemo u posebnom smeštaju sa Željkom. Nikada ne bih ušla u rijaliti bez sina. Dosad sam više od tri godine provela pred kamerama, šta ću kad ljudi vole da me gledaju - kaže Kulićeva i dodaje:

- Imam rijaliti karijeru od koje dobro zarađujem. To doživljavam kao posao od kog sam napravila kuću i od kog ću kupiti Željku stan i pokrenuti sopstveni biznis. Gde bih drugde zaradila toliki novac.

Onda je otkrila i kako teku pripreme za ulazak u Zadrugu 3.

- Spremam se polako, ali prvenstveno želim da sredim svoje zdravlje. Mesecima me boli stomak i sada pokušavam da otkrijem koji je uzrok tome. Išla sam kod jedne Ruskinje koja se bavi alternativnom medicinom i ona mi je rekla da imam neku bakteriju u stomaku, te da zbog toga imam bolove. U ponedeljak sam bila u bolnici u Beogradu na Bežanijskoj kosi. Ostala sam nekoliko dana kako bih obavila kompletne preglede pred ulazak u šou. I kolonoskopiju, ultrazvuk abdomena, kolor dopler nogu i magnetnu rezonancu. Hoću da uđem rasterećena, da bih mogla da budem opuštena i pravi rijaliti igrač - ispričala je Miljana.

VIDEO: Miljana proslavila 1. rođendan sinu Željku, pa zapevala

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. avgust 2019 | 11:04

    Zivoteeeeeee, ko sve ima medijsku pažnju i ko sve ima decu. Jadno ono dete samo, sačuvaj Bože! Da li je moguće da majkama koje nemaju novca Centri za s. Rad i Sudovi oduzimaju decu, a da ovoj osobi koja očigledno nije sva svoja i opasna je po okolinu, niko nije do sada 8 posle svega oduzeo dete. Otac alkoholicar, majka za Toponicu, baba i deda za Drajzerovu, a dete jadno sa njima. Tuga!

  • Alo

    28. avgust 2019 | 13:41

    Pogledajte joj facu aaaa!?

  • Maja

    28. avgust 2019 | 14:46

    Ko jos veruje sta Miljana kaze,pa ta sve u zivotu laze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA