≫ 

Ceca: Emotivno sam doživela Lukasovu odbranu moje dece! JK: Umorna sam od rata sa tobom...

Javno prepucavanje između najvećih zvezda na ovim prostorima čini se da neće skoro prestati

  • 27
Jelena Karleusa, Aca Lukas, Svetlana Ceca Raznatovic Foto: A. Nalbantjan, Instagram/karleusastar

Ceca Ražnatović (46) kaže da je zahvalna Aci Lukasu (50), što je javno stao u odbranu njene ćerke Anastasije (21), nakon što ju je Jelena Karleuša (41) javno spomenula i napisala:

"Očekujem kao i uvek tvoje izvinjenje i da ti ovako nešto više nikada nije palo na pamet. A i vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči. PS (Saberi se Aco. Ovo ti sad ozbiljno kažem)."

Komentar je usledio nakon što je Anastasija ostavila nekoliko emotikona na Lukasovu objavu u kojoj proziva Karleušu, a nakon čitave gungule oglasila se Ceca.

- Emotivno sam doživela trenutak kada je Aca stao u odbranu moje dece. Postavio se kao roditelj koji zna kako izgleda kada ti neko dira nešto što ti je sveto, a deca to svakako jesu. I da su tuđa deca bila u pitanju, on bi isto tako odreagovao, takav je čovek - kaže Ceca.

Promocija Marine Visković Anastasija, Ceca i Lukas, Foto: ATA Images

- Lukas je iskren čovek, šta misli to i kaže. Uvek je bio zaštitnički nastrojen i pravi džentlmen. Anastasiju i Veljka poznaje od rođenja i jako je vezan za njih, a i oni njega obožavaju - objasnila je Ceca za Informer.

Međutim, čim je pročitala ove Cecine izjave, oglasila se i Jelena.

- Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu, već tvoja deca (koja su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, itd. A, kad dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da nemaju društvene mreže i da su to deca?! Ako su oni deca, onda sam i ja nečije dete, zar ne? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, tvoje huškanje podmitljivih novinara i pevača protiv mene. Aman ženo, stani više. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom i shvati da tebi više niko neće da ćuti - počela je Jelena.

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/karleusastar

- Ne želim da se viđam s tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. Stani. Umorna sam od rata. Evo sad ti se lepo i kulturno obraćam, ovo ću ti reći i kad se vidimo na nekom od glupih suđenja na koja mi se ne ide, jer imam preča posla i probleme - nastavila je.

- PS. Ne loži više Lukasa da vređa sve živo, dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare. Kaži "deci" da ne rade isto. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu "Nemoj!" - zaključila je Karleuša.

Jelena Karleuša Ceca Lukas Instagram Karleušina objava, Printskrin: Instagram/karleusastar

VIDEO: Lukas na Music Week-u: "Ne čujem Brenu da peva..."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sabina

    29. avgust 2019 | 11:05

    Pa zar Lukas nije neki dan izvredjao dete svoje bivse zene Sonje? Toliko o njemu i njegovoj pravednosti! Izgubio je kompas!

  • Jedna

    29. avgust 2019 | 09:57

    JK

  • Jana

    29. avgust 2019 | 09:50

    Lukas je samo lepo odgovorio na Jelenino blaćenje čoveka i njegove prijatelje koji je slavio rođendan. Niko više neće ni da ćuti na Jelenine uvrede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA