≫ 

Elma Sinanović podnela tužbu protiv Saše Popovića

Pored toga što joj navodno nije platio album, pevačica tvrdi da je Popović sabotirao njene nastupe i ucenjivao vlasnike klubova

  • 13
Elma Sinanović i Saša Popović Foto: Nikola Tomić/ Instagram/elmasinanovic_official

Pevačica Elma Sinanović podnela je krivičnu prijavu protiv direktora "Granda" Saše Popovića za krađu i krivično delo utaje poreza u njenom slučaju.

Naime, folk pevačica se u više navrata obraćala i državi i medijima, ali do pre mesec dana nije bilo nikakve reakcije.

- Saša je pozvan pre mesec dana po osnovu moje tužbe i prijave koju sam podnela protiv njega za utaju poreza i krađu! On je prvo 2000. godine trebalo da mi da novac od albuma "Ruka pravde" na ruke, kako stoji u ugovoru, ali taj novac nikada nisam dobila. Nakon toga me je zabranio u svim medijima. To mu nije bilo dovoljno, već je i moje nastupe zabranjivao ili je klasičnom ucenom vlasnika diskoteka meni otkazivao nastupe. To se dešavalo na taj način što on pozove vlasnika i kaže ako bude Elma pevala, nemaš nikoga od pevača iz "Granda", i tako je držao monopol na tom tržištu - počinje priču Elma i objašnjava da je i posle toga uspeo da uspostavi kontakt s njom.

Saša Popović Saša Popović, Foto: Nikola Tomić

Kako i sama priznaje, bila je naivna, pa je 2010. godine Popović navodno uspeo da je ponovo prevari. Tada je potpisala ugovor da pristaje da ustupi vlasnička prava pesme "Tango", koju bi isključivo i samo ona izvela. Međutim, iako je Elma već snimila numeru, Popović ju je dao Milici.

- Negde krajem 2010. godine pozvao me je i rekao da je spreman da mi napravi veliki povratak na scenu. Došla sam i snimila pesmu "Tango", koju je kasnije dao Milici bez ikakvog objašnjenja! U toj pesmi se i dalje čuje moj vokal u pozadini, kao i Ivane Selakov, koja mi je pevala prateće vokale. Onda sam odlučila da ga krivično gonim! Popović je pozvan na saslušanje i krenuo je proces. Saša će završiti tamo gde mu je i mesto, iza rešetaka - završava priču Sinanovićka.

Elma Sinanović Elma Sinanović, Printskrin: Instagram

Saša je pre godinu dana navodno sabotirao Elmin nastup u Novom Sadu! Naime, muzičari koji su te večeri pratili Sinanovićku zaposleni su u "Grandu", a pevačica čvrsto sumnja da je Popović minira preko njih.

- Te večeri je prvo iznenada otkazalo ozvučenje! Nakon toga nisu znali moje pesme, koje je publika uglas pevala. Sve je to vrlo sumnjivo i zbog lošeg iskustva sa Popovićem mislim da on stoji i iza toga. Znam da on mene smatra čovekom drugog reda i tamo nekom Pazarkom - tvrdi Elma.

Elma Sinanović Elma Sinanović, Foto: ATA Images

Elma Sinanović se nakon poslednje svađe sa Sašom Popovićem obratila za pomoć suvlasnici "Granda" Lepoj Breni.

- Moj suprug i ja smo pozvali Brenu da joj objasnimo o čemu se radi. Ona nam je tom prilikom rekla da nema nikakve veze sa tim i da se ona Saši ne meša u posao jer je on jedini odgovoran kao direktor. Uglavnom, odbila je da nam pomogne - tvrdi Elma za Srpski telegraf.

VIDEO: Pejović žestoko isprozivao Popovića zbog milionske jahte: Otvori se malo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    30. avgust 2019 | 10:21

    Zeno svaka cast...podrska za tebe...a zatvor za onog lika

  • Dora

    30. avgust 2019 | 10:32

    Nisam iznenadena postupkom Popovica. Avioni, milioni.... Svaka cast Elma. Zelim Ti da istrajes do kraja.

  • Nebojsa

    30. avgust 2019 | 13:55

    Sve mu uzmi,bahatost mu udarila u glavu,te nisi ti neki amater... 70% estrade ti nije ni do koljena i po pjevanju i po izgledu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA