Najplaćenija glumica sveta se pojavila u Veneciji i svi su joj gledali u stopala (FOTO)

Skarlet je došla na premijeru filma "Marriage Story", koji je premijerno prikazan u Veneciji i privukla pažnju svih prisutnih

  • 5
Skarlet Johanson Foto: Tanjug/AP

Atraktivna glumica Skarlet Johanson (34) pojavila se na crvenom tepihu u elegantnoj crvenoj haljini sa dubokim šlicom, koja je savršeno isticala njenu vitku liniju.

Skarlet je u ovom zavodljivom izdanju došla na premijeru filma "Marriage Story", koji je premijerno prikazan u Veneciji i privukla pažnju svih prisutnih.

Skarlet Johanson Skarlet Johanson, Foto: Tanjug/AP

Međutim, pored vitke linije i seksi izgleda mnogi su zapazili i stopala ove letpotice, s obzirom na to da je retka holivudska zvezda koja se na crvenom tepihu pojavila sa prirodnim noktima, bez ikakvih gelova, lakova i slično.

Skarlet Johanson stopala Stopala Skarlet Johanson, Foto: Profimedia/SGP

Podsetimo, Skarlet Johanson je drugu godinu zaredom najplaćenija glumica na svetu, prema Forbsovoj listi koju ovaj magazin formira svake godine.

Skarlet Johanson Skarlet Johanson, Foto: Tanjug/AP

Skarlet je u poslednje vreme najpoznatija po ulozi crne udovice u filmu "Osvetnici: Kraj igre", koji je ostvario rekordnu zaradu u istoriji.

Skarlet Johanson Skarlet Johanson, Foto: Tanjug/AP

Glumica je i ove godine na vrhu Forbsove liste i to sa zaradom od 56 miliona dolara, koliko je ostvarila u periodu od jula 2018. do juna 2019. godine. To je 15,5 miliona dolara više nego prošle godine.

Skarlet Johanson Skarlet Johanson, Foto: Profimedia/SGP

Na listi je deset najplaćenijih glumica, a na drugom mestu nalazi se Sofija Vergara, zvezda serije "Moderna porodica", sa zaradom od 44,1 milion dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tačkica

    30. avgust 2019 | 12:38

    Stopala su joj lepa . Ja recimo čak ne volim lakirane nokte na stopalima, što se mene tiče njena izgledaju baš kako treba-negovano!

  • Foot

    30. avgust 2019 | 12:06

    Lepa stopala

  • W

    30. avgust 2019 | 12:25

    Moj tip ženske!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA