Ava Karabatić objavila gole fotke, a onda poručila: "Ne može mene niko da ucenjuje"

Hrvatska lepotica je odbrusila hejterima

  • 11

Ava Karabatić privukla je pažnju novom provokativnom objavom. Naime, ona je postavila golišave fotografije, a onda je osula paljbu po svojim hejterima.

- Ne može mene niko da ucenjuje, to možete nekom drugom. Ja sam bila par godina playboy model tako da je telo za mene umetnost. Uvek i kažem da namerno slikam provokativne slike jer zašto ne bi isticala stražnjicu i trbuh zbog kojih se odričem mnogih stvari i naporno treniram dok vi kauč-svinje samo bacajte hejt s bedrusinama i podbradcima iskompleksirani bolesnici, voli vas Ava... - napisala je Ava Karabatić.

A zatim je nastavila.

- Mnogi su krivo shvatili što sam htela u zadnjoj objavi da objasnim. Uvređeni su se našli "kauč svinje", nisam rekla da ste takvi. Ja prva imam dane kada ležim doma, jedem sladoled ili čips i gledam film. Poenta je u tome da su većina žena iskompleksirani jer čekaju doma muževe dok su oni na "poslovnim sastancima", a ne žele pogledat istini u oči, već širu svoje frustracije i nezadovoljstva.. - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    30. avgust 2019 | 22:06

    Lepotica? Videli je neko bez šminke uživo?

  • Др

    30. avgust 2019 | 22:58

    Мислим да би било довољно у овој вести само да је објавила фотке, оно голе се ваљда подразумева!?

  • 🙄

    30. avgust 2019 | 21:33

    A gde je mindjusa u pupku na prvoj slici?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA