≫ 

"Postidim se kada odem na roditeljski": Kaja je sa 19 dobila ćerku, a evo šta danas kaže o tome

- Rano sam postala mama, nikako u godinama koje su najbolje za to. Ni uslovi u zemlji nisu bili dobri za podizanje deteta - rekla je Kaja

  • 11
Kaja Ostojić, Kaya Ostojić, Nikolina Dragojlović Foto: Instagram/kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić (35) sa samo 19 godina postala je majka, kao što je već poznato javnosti. Iako je to ranije smatrala nepromišljenošću, Kaja, koja će 11. septembra napuniti 36 godina, danas ističe da je prednost što je baš tada dobila ćerku, koju, podsetimo, ima iz braka sa Nikolom Dragojlovićem.

- Važno je biti prisutan u životu svog deteta i sve vreme imati otvoren odnos sa njim. Prvo što sam naučila ćerku i prvo što je ona usvojila bilo je to da mora mami sve da kaže. Nikolina je sada zrela devojka sa kojom mogu da pričam o svemu. Ona je divno dete - izjavila je Kaja, čija ćerka Nikolina danas ima 17 godina.

Kaja Ostojić, Kaya Ostojić, Nikolina Dragojlović Kaja Ostojić sa ćerkom Nikolinom/Foto: Instagram/kaya_ostojic

Ostojićeva je otkrila zbog čega se često postidi kada ide na roditeljske sastanke.

- Kada odem na roditeljski, postidim se od hvalospeva koje joj upućuju profesori. Ja sam u njenim godinama bila nestašna, kao tasmanijski đavo. Učila sam samo ono što me zanima, ali dobro je što su me roditelji upisali u muzičku školu, danas živim od toga - objasnila je Kaja.

Pevačica sada uživa u ljubavi sa Džuniorom Džekom, ali nemaju dece. Kaja je priznala da sada ne bi ni mogla ponovo prolaziti kroz majčinstvo i tinejdžerske bubice.

Kaja Ostojić, Džunior Džek Kaja i njen suprug Džunior Džek/Foto: Instagram/realjuniorjack

- Rano sam postala mama, nikako u godinama koje su najbolje za to. Ni uslovi u zemlji nisu bili dobri za podizanje deteta. Kada rodite dete, niste više sami i vaš život se menja iz korena, više nikada niste skroz mirni. Dobra stvar što sam dobila Nikolinu u 19. godini je to što je sada ona već devojka koja je iza sebe ostavila tinejdžerske bubice.

- Ne znam da li bih mogla da prolazim sve to ponovo ispočetka. Opet, ne odbijam ni tu mogućnost. Sve što je lepo dobrodošlo je u moj život, a ako se i ne desi, dobro mi je i ovako - zaključila  je Kaja.

VIDEO: Kaja nam je otkrila kakav je Džoni Dep privatno

(Telegraf.rs/Gloria)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Horus

    3. septembar 2019 | 12:04

    Treba da se stidi estetske hirurgije a ne majcinstva koje je za svaku pohvalu.

  • Ziks.

    3. septembar 2019 | 12:47

    Bolja keva.... 10 puta

  • Ris

    3. septembar 2019 | 12:59

    Lepa zena,sta drugo reci!!Sta treba sad da komentarisem i pljujem nesto,kao npr sto masa naroda izjavljuje negativnim stavovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA