≫ 

Zakonita žena Andreaninog dečka izbezumljena nakon njegove veridbe sa pevačicom

- Daje pare za proslave, za sve živo i glamur, a da se ne zapita da li je to dete imalo da kupi svesku za početak te školske godine - rekla je Marina

  • 31
Andreana Čekić sa dečkom, Marina Milošević Foto: Nikola Tomić/Instagram

Pevačicu Andreanu Čekić (35) prošle noći je nakon par meseci veze zaprosio njen, još uvek oženjen dečko Marko Milošević. On je zaprosio pevačicu na proslavi njenog rođendana, koji je zbog poslovnih obaveza proslavila ranije. Ujedno, Marku je rođendan bio pre nekoliko dana, pa su spojili slavlje.

Naša redakcija kontaktirala je Marinu, još uvek zakonitu suprugu Marka Miloševića, koja je u potpunom šoku zbog svega što se dešava.

- Ah, šta da vam kažem? Kako bi se vi osećali? Nisam očekivala da će mi ovako nešto prirediti bar dok ne potpiše razvod, koji vešto izbegava da potpiše - rekla je Marina i dodala:

- Ja im želim svu sreću ovog sveta i da im uspe i brak i veza, ja svakom želim ljubav jer sam i ja nekad živela od neke ljubavi, ali bi samo negde neko trebao da se zapita da je on čovek koji ima dete, a koje nije video tri meseca. Šta mislite kako može da se oseća dete koje je pre samo par dana pošlo u školu, kome se otac nije ni setio da poželi srećan polazak u školu, a kamoli da kupi jednu svesku ili olovku? Da li se neko zapita od svih njih?

Marina i Marko Milošević Marina i Marko Milošević sa ćerkom, Printskrin: Instagram

Marina nije krila da su ona i ćerka bile u šoku nakon snimaka koji su osvanuli na društvenim mrežama, te da su u prvi mah pomislila da je reč o proslavi rođendana, a ne o veridbi.

- Videle smo sinoć snimke koje su oni objavili i mislile smo da je to proslava rođendana, pošto je njemu pre par dana bio rođendan pa smo mislili da je povodom toga. Pošto se on nije setio deteta, dete se setilo njega i da mu čestita rođendan. Jutros kad smo videle naslove o veridbi, dete je bilo u šoku i samo mogu da zamislim kako će joj danas biti u školi - priča zabrinuto Marina i dodaje:

Veridba, Andreana Čekić i dečko Marko Milošević Andreana Čekić i Marko Milošević, Foto: ATA Images

- Meni je iskreno ovo trenutno smešno šta oni rade sa mnom, što me "peckaju" i prozivaju me za nešto što oni rade, ja sam čista i jako mi je lepo, uživam sa svojim detetom. Ne razmišljam o njima, oni žive zajedno već sedam meseci i za mene je ta priča zavšena, ali postavlja se jedno pitanje: "Je l' se on razveo?" Šta je ovo, bigamija, poligamija? U čemu ja živim?

- Najviše me boli dete, tri meseca on nije video ni čuo svoje dete i to ne zato što mu ja branim već zato što se gospodin uopšte nije setio da me kontaktira i proveri šta radi to njegovo dete. Daje pare za proslave, za sve živo i glamur, a da se ne zapita da li je to dete imalo da kupi svesku za početak te školske godine - rekla je Marina za Telegraf JETSET.

VIDEO: Andreana Čekić otvoreno o vezi sa oženjenim Markom

(D. Jankovič)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobronameran

    5. septembar 2019 | 15:50

    Gospođo ne ponižavaj se više pusti ga nek ide jer te je očigledno otkačio. Za izdržavanje deteta sud će ga obavezati a ne tvoja priča po novinama. Što više daješ izjave po medijima samo sebe omalovažavaš.

  • Suzana

    5. septembar 2019 | 16:56

    Vrlo ružno. Kad ne ide, postoji razvod a ovo ne razumem stvarno. Još objavljivati ovakve stvari a znate da imate malo dete. Sve, sve ali da osoba zbog nove ljubavi potpuno zaboravi na dete, to nikada neću shvatiti! Nikada!!! Mlada majko, život je pun uspona i padova. Posle kiše, dolazi sunce. Imaš dete pa ga izvedi na pravi put kad već nema oca.

  • real madrid

    5. septembar 2019 | 16:18

    Obicna seljacina, vidi se po faci.. a i andreana je isto zna se vec sta da ne spominjem ono sto je 90% estrade... sve je to jadno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA