≫ 

Ana Ivanović oduševila fenomenalnom linijom samo 7 dana nakon porođaja (FOTO)

Teniserka je pre nedelju dana na svet donela još jednog dečaka

  • 11
Ana Ivanović Foto: Instagram/anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović (31) pre samo par dana se porodila i na svet donela dečaka. Lepa brineta je sada, svega nekoliko dana nakon porođaja, objavila fotografiju na Instagramu, na kojoj uživa u lepom i sunčanom danu u Čikagu.

Ana je pozirala u uskim crnim helankama i sivom sportskom duksu, sa kačketom na glavi i širokim osmehom na licu. Lepa brineta je na fotografiji istakla svoju savršenu liniju, ali i prirodni i sveži izgled.

- Prelepi dan u Čikagu i savršeno vreme za porodični izlazak, hvala svima na lepim željama - napisala je Ana ispod fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
Beautiful day in Chicago and a perfect time for family outing . Thank you everyone for the lovely wishes! A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Podsetimo, jedna od najlepših teniserki i svetski šampion sa reprezentacijom Nemačke iz 2014. godine su svoju vezu ozvaničili na jednoj utakmici - kapiten "pancera" je istrčao na teren u kopačkama na kojima je pisalo njeno ime i datum početka veze - 5. septembar 2014. godine, ali i reč "dušo". Par se 2016. godine venčao u Veneciji.

Ana i fudbaler Bastijan Švajnštajger su u martu prošle godine postali roditelji malenog Luke, a pre nedelju dana Ana je na svet donela još jednog dečaka, čije ime ponosni roditelji još uvek nisu otkrili.

VIDEO: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger vraćaju veru u ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero

    6. septembar 2019 | 11:46

    Kako ste dosadni sa ovakvim tekstovima, vidite liniju posle porođaja. Pa žena je imala dobru liniju i za vrijeme trudnoće. Na Balkanu žene dobiju po 30 kila u trudnoći, pa sad je odmah wow ako normalno izgleda.

  • plavi safir

    6. septembar 2019 | 11:47

    Ja se skoro iznenadih kad sam čula da se porodila. Vratim film i ukapiram da sam čula da je trudna ali je toliko bila sitna u trudnoći da sam to smetnula sa uma. Nek im je sa srećom. Meni je malo mršava ali dobro, ona nije "obična" žena.

  • Danas

    6. septembar 2019 | 15:29

    Izgleda nije vise normalno da zena bude trudna i da za 2 dana posle porodjaja ne vrati liniju...koji komplexi moraju da postoje da se trudnoce ignorisu..priroda nam to nije nadlozila..izgleda da su medije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA