≫ 

Porodila se Tamara Grujić: Voditeljka na svet donela prvo dete!

Mama i beba se dobro osećaju, a Tamara se porodila u jednoj beogradskoj klinici

  • 26

Tamara Grujić (42), voditeljka emisije "S Tamarom u akciji", porodila se danas i na svet donela prvo dete. Mama i beba se dobro osećaju, a Tamara se porodila u jednoj beogradskoj klinici.

- Ja sam odlično, da ne ureknem, ljudi reaguju veoma emotivno i razneženo na moje stanje. Svima je drago da sam u drugom stanju, a ja se osećam super. Imala sam sreću zaista da trudnoću podnosim odlično i da sam bukvalno trudna provela 26 nedelja na terenu, radeći tokom cele trudnoće pune dve sezone, i da se ne ureknem treba da snimamo još dve nedelje - rekla je nedavno voditeljka.

Tamara i njen suprug Vuk venčali su se 2012. godine na Gibraltaru, bez zvanica, a ona je svojevremeno otkrila i kako su se odlučili na taj korak.

Tamara Grujić i Vuk Đoković Tamara Grujić sa suprugom, Foto: Facebook/vuk.djokovic

- Nikako nismo mogli da se dogovorimo o broju zvanica koji bi prisustvovao našoj svadbi, on je želeo skromniju proslavu, a ja dvesta ljudi. Bili smo tamo na letovanju i odlučili da se venčamo jer imaju zakon po kome je strancima dozvoljeno da se uzmu - rekla je Tamara svojevremeno.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    6. septembar 2019 | 11:29

    Srecno! 🎊🎉

  • Branka

    6. septembar 2019 | 12:09

    SRECNO!!!svojom dobrotom i plemenitoscu si zasluzila da i ti postanes majka!sve cestitke tebi i suprugu .😘

  • Branka

    6. septembar 2019 | 12:35

    CESTITKE!!!draga Tamara!svojom dobrotom i požrtvovanošću zasluzila si da ti se ispuni zelja!sve cestitke tebi i suprugu,i da je zivo,zdravo i srecno 100 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA