≫ 

Novi početak! Darko Lazić publici priprema spektakularan koncert, godinu dana nakon saobraćajke

Lazić će 29. oktobra izaći na scenu Sava centra okružen kolegama i odrzaće koncert pod nazivom "Novi početak"

  • 10
Darko Lazic Darko Lazić/Foto: Promo

Nakon prvog albuma Darka Lazića usledili su brojni hitovi, nastupi, lični i profesionalni uspesi koje je trenutak pevačeve nepažnje i neodgovornosti mogao zauvek da prekine. Teška saobraćajna nesreća koju je Darko preživeo postala je glavna tema.

Ožiljci su bili teški, pre svega oni koji se ne mogu videti golim okom. Uz Darka je bila porodica, rodni Brestač, kolege, prijatelji, menadžer i producent Mersed Hadžić. Svi su mu dali bezrezervnu podršku i snagu da ponovo bude onaj dečko iz Arene anđeoskog glasa.

Ipak, najteže je kada te okolina osudi, kada se pokaješ, kada ti oproste... U tim momentima važno je da podeliš zahvalnost koju osećaš, a Darko Lazić je zahvalan.

Darko Lazic Darko Lazić/Foto: Promo

Kako bi to osećanje podelio sa svima koje je možda izneverio ili povredio, kako bi pokazao da nije zapostavio svoju publiku i ljude koji ga vole, Lazić će 29. oktobra izaći na scenu Sava centra okružen kolegama i održaće koncert pod nazivom "Novi početak".

Za Darka će to okupljanje biti baš to - novi početak. Svi koji te večeri budu u centru Sava čuće njegove najveće hitove koje glas proizvodi, a duša peva.

Novi početak je događaj na kome će publika dobiti aplauz od Darka i svih izvođača koji će se te večeri popeti na scenu da pokažu da su prijatelji i kada je lepo i kada je teško.

Do tada je važno da se podsetimo na čemu smo zahvalni. Pratite hašhtag #zahvalansamza 

VIDEO: Darko Lazić na Grandu prvi put od nesreće: Šaban je bio moj idol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    6. septembar 2019 | 17:57

    Kakva karikatura od coveka

  • Milorad

    6. septembar 2019 | 18:36

    Kako on može da drži koncert, kad ima dve pesme u životu. Ti su ludi koji budu išli na koncert. Miroslav ilić i ostali vrhunski pevači imaju toliko snimanih pesama, da mogu da održe tri koncerta.

  • Ljubiša

    6. septembar 2019 | 19:10

    Novi početak,a?Sa čim sad počinje šijivovicom,ili stomaklijom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA