• 9

"Složili smo se da je došlo neko čudno vreme...": Dušica o poslednjim rečima sa Gruom

- Ovo nije tuga do neba, ovo je tuga veća od kraja - napisala je voditeljka, u neverici zbog vesti o Gruovoj pogibiji

  • 9

U moru javnih ličnosti koje je strašno pogodila vest da je jedan od najpoznatijih srpskih repera Dalibor Andonov Gru izgubio život prilikom vožnje kejta po Dunavu, našla se i voditeljka Dušica Jakovljević.

Dušica je svoju nevericu, tugu i žal za Gruom iskazala na društvenim mrežama uz njegovu crno-belu sliku.

- Pre nekoliko dana učitala mi se plejlista na Jutjubu sa tvojim pesmama i kačila sam ih na stori... Odgovorio si da je to neka bezveze muzika jer se sve razume, pa smo se složili da je došlo neko čudno vreme... Ko je mogao da pretpostavi da će ovo čudno vreme doneti ovakve vesti? Ovo nije tuga do neba, vidiš da se nebo otvorilo... Ovo je tuga veća od kraja...do beskraja... - napisala je Dušica.

Dalibor Andonov Gru poginuo je danas, 9. septembra u 15:30 časova kod Nautičkog kluba Zemun tokom kajtinga. Nije mu bilo spasa, pa je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt. Za sobom je ostavio suprugu Danicu i dvojicu sinova, Vuka i Relju.

Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • я

    A ko si ti majketi???

  • Lela

    Ispod ovih slika i ovog snimka, trebalo bi da Vas bude sramota napisati bilo šta drugo, osim odati postu ovom čoveku koji je danas otišao tamo negde, nadam se na neko lepše mesto. Neka te andjeli čuvaju. Saučešće porodici.

  • Pitamse

    Fascinantno je kolika je ljubomora i mrznja (manjine) prema Kiji, kada na vest o smrti jednog coveka oni pokusavaju da prozivaju zenu. Koji je to profil - luzerski.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima