• 10

Bila je u Gruovom spotu pre 15 godina, sada je jedva smogla snage da se oprosti od njega

Irina 2Hot pojavila se u Gruovom spotu "Pravi broj" 2004. godine

  • 10
Irina 2Hot, Dalibor Andonov Gru

Gru i Irina/Foto: Instagram/irinaina_2hot

Reper Dalibor Andonov Gru koji je u 47. godini poginuo prilikom kajtinga na Dunavu u Zemunu u svojoj je bogatoj karijeri snimio duetsku pesmu sa Irinom iz grupe "2 Hot", koja se takođe veoma teško nosi sa vešću o njegovoj pogibiji.

Gru je bio preteča hip-hopa u Srbiji, uz to i najpopularniji reper krajem devedesetih godina pa sve do dana današnjeg, kada nema u kome nije izazivao veliko poštovanje. Pre svega, bio je čovek sa velikim srcem i dečak koji je ispunjavao svoje snove. Poznato je da je bio okružen najlepšim devojkama i da su u njegovim spotovima samo odabrane mogle zaslužiti svoje mesto.

Irina 2Hot

Irina u Gruovom spotu "Pravi broj"/Printskrin: Youtube/Gru Official Channel

Među njima bila je i seksepilna Irina Kolin koja je zaludela naciju, a koja se pojavila u Gruovoj pesmi "Pravi broj" i  čak i otpevala nekoliko deonica. Pesma je nastala 2004. godine, a tada popularna plavuša pod imenom "Irina 2Hot" jedva je smogla snage danas da se oprosti od dugogodišnjeg prijatelja.

- Legendo moja, bio i ostao...zauvek!! Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju...samo da znaš da sam prepakala dan...bio si i ostaćeš najbolji...voli te tvoja Irina - napisala je na Instagramu uz objavljenu sliku sa Gruom.

Dalibor Andonov Gru, Irina 2Hot, Irina Kolin

Irina i Gru/Foto: Instagram/irinaina_2hot

VIDEO: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • MK

    Velika nesreća, mlad čovek, dobar čovek, dobar muž, dobar otac! Neka ga anđeli čuvaju a porodici iskreno saučešće.

  • Ana

    Koliko je ljudi pogodjeno njegovom smrcu prosto da covek ne veruje,ja ne verujem u prijateljstva pogotovu ova

  • Xx

    Da se ne lažemo ,sve te izjave kako ne mogu da prihvate njegovu smrt,da su u šoku,da ovo ,ono.......sve su to foliranja.Njegova porodica je jedina u šoku i oni verovatno još nisu ni svesni šta se desilo.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima