• 3

Marčelo nakon Gruove pogibije: "Nisi bio svestan da si u našim očima bio ćale..."

- Ljubazan, prijatan, gotovo nesvestan da je u našim očima “ćale” - prisetio se Marčelo

  • 3

Vest da je poginuo reper Dalibor Andonov Gru rastužila je i Marka Šelića Marčela. Poznati hip-hoper i pisac oglasio se na Instagramu, a u svom emotivnom statusu pokazao je da je Gru bio veliki čovek. Naime, Andonov, koji je bio na izutetno popularan, pristao je pre 20 godina da bude gost na Marčelovom prvom albumu.

- Kad sam bio u osnovnoj, čuo sam za njega i taj žanr kod nas. Kad sam imao samo 20 godina, nije odbio da bude gost na mom prvom albumu. Došao, snimio strofu, družio se, potpuno neopterećen slavom. Ljubazan, prijatan, gotovo nesvestan da je u našim očima “ćale”. Tako je bilo i u narednih 17 godina, svaki put kad smo se sreli. Jedna od njegovih kultnih pesama zove se “Pravo u raj”. Prerano, druže moj, ali ako ga ima, tamo si - napisao je Marčelo na svom Instagram profilu

Podsetimo, Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra nakon što je prilikom kajtinga upao u vodu. Važi je za jednog od najpopularnijih srspkih repera svih vremena. Gru je izbacio ukupno četiri albuma, a neki od njegovih najpoznatijih hitova bili su "Biću tu", "Srce", "Pravo u raj", "Petak" i mnogi drugi.

VIDEO: Zbogom, Gru, i počivaj u miru

VIDEO: Telo poginulog repera u čamcu, prijatelji ga pokrivali

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Marčelo...

    Njegoš našeg vremena!

  • El Grande 🍅

    Moja se sestra laožila na ovog Marčela eno je udala se u selu i čuva ovce

  • Nikola

    Koliko mi je gadan ovaj marcelo toliko mi je Gru gotivan. I Bog bira sebi drustvo...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima