• 69

Darko Lazić: Moja Marina ima potrebe, a ja retko mogu jer se plašim da ne polomim kuk

- Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali, ne može se protiv psihe i glave - kaže Darko

  • 69

Darko Lazić (27) 23. oktobra 2018. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, usled koje je zadobio povrede toliko ozbiljne da se i danas oporavlja.

Nesreća je prouzrokovala to da pevač danas ima ugrađen veštački kuk, a to mu pravi problem tokom seksualnih odnosa, jer ima strah od povrede.

- Moja Marina se stalno žali zbog toga što retko imamo seks u poslednje vreme. To nije bio slučaj pre nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom seksa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne pa moram da pazim i na prekomernu kilažu, a kamoli dok vodimo ljubav - kaže Darko.

Darko Lazic

Marina i Darko, Foto: ATA Images

- Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je i seks je sastavni deo svake veze. Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali ne može se protiv psihe i glave. Srediće se to i sve će doći na svoje mesto, ali je sada tako - priča Lazić otvoreno.

Kako kaže, razmišlja o tome da potraži pomoć psihologa ili psihijatra.

- Svakako ću se posavetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje - objasnio je Lazić za Srpski telegraf.

VIDEO: Stravični prizori na mestu gde je Darko Lazić sleteo sa puta: Delovi automobila razbacani po njivi

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Kalimera

    Sta je trazila to je i dobila,ne brini ti Darko,nista ti nisi kriv

  • Sanja

    Nije nego zebe tvoja zena onda ne voli. Da te voli bilo bi joj dovoljno sto si ziv.

  • Мила

    Мој Муж има 42 године ,, а изгледа ко стјена,,, и још нешто 10 година старији ,, од мене ,, !!!!А може увјек али увјек ,, дали се роди тако или шта немам појма?знам само да човјек нити је уморан нити шта друго да му смета,, а још кад попије мало,, мајко моја ,, !!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima