≫ 

Seka i Veljko danas slave 9. godišnjicu braka, pevačica suprugu posvetila emotivnu poruku

Osim što danas proslavljaju devetu godišnjicu braka, proslavljaju i desetu godišnjicu ljubavi

  • 8
Seka Aleksić, Veljko Piljikić Foto: Instagram/seka_aleksic

Danas je dan za slavlje u domu poznate pevačice Seke Aleksić (38) koja proslavlja 10 godina ljubavi i 9 godina braka sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem (35). 

Par je pre tačno devet godina na današnji dan organizovao spektakularno venčanje u jednom poznatom beogradskom restoranu, čak je imao poseban deo za decu i animatore koji su zabavljali najmlađe.

Pevačica je na današnji, emotivan i važan dan za nju i Veljka, podelila fotografiju sa venčanja na svom Instagram nalogu i emotivnom porukom zahvalila se mužu na ljubavi koju joj pruža tokom svih ovih godina.

Seka Aleksić Veljko Piljikić Seka Aleksić i Veljko Piljikić/Foto: Instagram/seka_aleksic

- Muž i žena treba da budu kao ruke i oči! Kad ruka boli - oči plaču, a kad oči plaču - ruke brišu suze! Sv. Jovan Zlatoust. Danas nam je 9 godina braka, a 10 godina ljubavi! U životu je teško sresti srodnu dušu, ali kad je nađeš imaš je zauvek! Bogu hvala na svemu, na tome što te imam, na našim dečaicama i na ljubavi koju mi pružaš! - napisala je Seka.

Podsetimo, Seka i Veljko su u septembru 2016. godine postali roditelji dečaka Jakova. Pevačica je pre nekoliko meseci, tri godine od porođaja, objavila srećnu vest da je ponovo u drugom stanju i da će ona i Veljko drugi put postati roditelji, a njihov sin Jakov dobiti brata kojem će dati ime Isak.

VIDEO: Seka Aleksić blista u drugoj trudnoći:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA