≫ 

Umesto svadbe, raskid: Vuk Kostić okončao vezu sa 10 godina mlađom Aleksandrom

Kako se priča, razlog leži u tome što je nije odveo pred oltar

  • 18
Koncert Vlada Vlado Georgieva Foto: Nikola Tomić

Glumac Vuk Kostić (39) dve godine bio je u ozbiljnoj vezi sa mlađom izabranicom Aleksandrom Popović, a nedavno su shvatili da im se putevi razilaze pa su na svoju ljubav stavili tačku.

Uprkos tome što se nagađalo da će jedan od trenutno najpopularnijih glumaca i lepa brineta završiti pred oltar oni su se ipak zbog različitih planova za budućnost rastali uz obostrano poštovanje i ostali u dobrim odnosima.

- Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju - navodno je rekao glumčev blizak prijatelj.

Koncert Vlada Vlado Georgieva Vuk i Aleksandra, Foto: Nikola Tomić

- Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu verovali da to može da se završi ovako. Do pre nekoliko meseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu. Pošto je višemesečno snimanje drugog dela “Južnog vetra” i četvrte sezone “Ubica moga oca” završeno, Vuk će verovatno, kao i svake godine, otići na odmor u Crnu Goru gde će se već tradicionalno posvetiti jedriličarenju i ribolovu - dodao je ovaj čovek za Blic.

VIDEO: Sloboda prvi put otvoreno o nasilju nad ženama i momentu kad je izgubila nadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelte

    13. septembar 2019 | 10:46

    Kad misli da se skrasi i ima decu?. SA 60?. Čovek umislio da je mladić.

  • Pp

    13. septembar 2019 | 14:47

    Ali od ovoga mi se pegla " ne žele da izgube jedno drugog kao prijatelja"...

  • Drndoje

    13. septembar 2019 | 10:32

    Vuk ne zna da glumi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA