≫ 

Brat Teodore Džehverović zaprosio 15 godina mlađu devojku na romantičan način, ona plakala kao kiša!

Teodora je kompletan snimak prosidbe objavila na Instagramu, a buduća gospođa Džehverović nije mogla da zadrži suze

  • 33

Brat pevačice Teodore Džehverović, Sava Džehverović (33), zaprosio je dugogodišnju devojku, 15 godina mlađu Adrianu Kadar koja je inače profesionalni šminker. 

O njihovoj vezi se mesecima pričalo dok je Teodora učestvovala u Zadruzi 2, a mnogi su mislili i da njihova veza neće izdržati toliki pritisak. Da stvari stoje potpuno drugačije, svedoči romantična i originalna prosidba koju je Sava priredio svojoj izabranici, a koju je Teodora podelila na svom profilu na Instagramu.

Ni Adriana nije verovala šta ju je snašlo, pa je istog trenutka zaplakala čim je shvatila o čemu se radi.

- Ne želim ništa da dodam, ovaj klip govori više od 1.000 reči... Ponosna sam na tebe, brate moj - napisala je Teodora i dodala crveno srce.

Podsetimo, Sava i Adriana započeli su vezu kada je ona imala svega 15 godina, a ove godine postala je punoletna. Njihovu ljubav mnogi su nazivali "zabranjena ljubav", a počeli su da se zabavljaju dok je Sava predavao u srednjoj školi koju je Adriana pohađala, a u kojoj je bio na zameni kao profesor francuskog jezika.

Adriana Kadar, Sava Džehverović Sava Džehverović i Adriana Kadar/Foto: Instagram/nobasiccouple

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palas

    25. septembar 2019 | 11:24

    Sta tu ima lepo? Zaveo maloletnicu, a ta ista maloletnica nema ni skolu zavrsenu? Oni trebaju da budu primer omladini? Ovaj svet mora da se drogira drugog objasnjenja nemam.

  • Anja

    24. septembar 2019 | 08:31

    Ipak je dragi moji ona imala 12 godina i pohadjala Osnovnu školu u kojoj je on predavao, i tada se spandjala sa njim. Ne zna se ko je bolesniji u celoj priči. Pozdrav.

  • Miki

    24. septembar 2019 | 07:55

    Zar pedofilija nije krivicno delo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA