≫ 

Šako Polumenta prvi put progovorio o odnosu sa Dadom nakon priča da su godinama u svađi

Pevač je konačno stavio tačku na spekulacije da ne razgovara sa Dadom

  • 4
Sako Polumenta, Dado Polumenta Foto: Telegraf, Marko Jovanović

Nakon što se dugo spekulisalo kako je Šako Polumenta u svađi sa bratancem Dadom Polumentom, jedan od najtraženijih folk pevača današnjice konačno je progovorio o njihovom odnosu.

Pevač je stavio tačku na glasine oko toga da su on i Dado u svađi do koje je navodno došlo još pre nekoliko godina, a od hita "Ljepša od noći" koju su snimili 2003. godine njih dvojica nisu sarađivali.

Međutim, Šako kaže da je sa Dadom u odličnim odnosima i da nikada nije došlo do svađe, te da će zauvek tako i ostati, jer on je njegova krv.

Šako Polumenta Šako Polumenta/Foto: Marko Jovanović

- To su gluposti. Ma, gde, on je moj život. On je moja sreća. Kako može nešto iz kuće da ti bude... Sve što je meni iz kuće, to je meni sveto. To je moja sreća. Radili on i ja posao ili ne radili. Sve ono što je moje, što izlazi iz mog praga, moja majka što je podigla, moja braća...to je moja duša - rekao je Šako.

Inače, pevač će za dva dana izdati novi singl pod nazivom "Jesenje kiše", o kojem više možete pročitati i na našem portalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA