≫ 

Jasmina Skender tvrdi da ima snimak koji će uništiti Anabelinog bivšeg

- Saznala sam da mi je nameštao da me uhapse za prostituciju - rekla je Jasmina

  • 30
Anabela Andrej Atijas, Jasmina Skender Foto: Marko Jovanović, Instagram

Jasmina Skender bivša devojka Andreja Atijasa sa kojim ima sina Leona, oglasila nakon njegovog razvoda od pevačice Anabele Atijas.

Jasmina tvrdi da se njena suparnica spasla, budući da je, prema njenim rečima, živela sa čovekom kome nasilje nije strano.

- Ja sam sigurna da se ona spasla. Nijedna žena, pa ni ona, ne zaslužuje nekog takvog u životu. Znala sam da to neće dugo trajati, jer osoba koja čini majci svog deteta zlo, nije dobra ni za koga - rekla je ona.

Funky G, Fristajler, Anabela Anabela i Andrej Atijas, Foto: ATA images

- Ja sam godinama trpela psihičke torture od Andreja. Njemu su svakakve podlosti padale na pamet. Eto, na primer, pretio mi je batinama kada je Leon, naš sin, bio beba. Zvali su me i upozoravali kako mi je "mračno oko zgrade" i da se dobro pazim kuda se krećem - kaže Jasmina i dodaje kako je bio spreman čak i da joj namesti aferu sa prostitucijom kako bi je oblatio.

- Saznala sam da mi je nameštao da me uhapse za prostituciju. Neki dečko je trebalo da mi se javi i da me zavede, pozove da dođem njemu u posetu i da me lažno prijave i uhapse. I to je njemu izletelo u razgovoru sa jednim novinarom, koji je to snimio i poslao mi. Taj snimak se nalazi kod advokata i sigurna sam da me ne napada zato što se plaši da ne pustim to u javnost - ističe Skenderova, koja veruje da je i Anabela slično proživljavala.

Jasmina Skender Jasmina Skender, Foto: Instagram/jasminaskender

- Poznavajući njega, ni Anabela nije bolje prošla. Ako je mene psihički maltretirao na monstruozne načine, verujem da je i nju. Ne znam ko je kriv za razvod, niti ulazim u to, ali tog čoveka toliko znam, da mogu samo da pretpostavim šta joj je radio. O tome govore i ove slike sad sa novom devojkom, a još se nije ni razveo pošteno. Tek će biti cirkusa u narednih meseci oko njih, videćete - završava priču bivša Andrejeva izabranica, koja otkriva da je nedavno okončan sudski proces oko starateljstva, koje je pripalo njoj, te ističe da je sud doneo najbolju presudu, koja prvenstveno štiti interese njenog sina, za kojeg je preterano vezana.

(Telegraf.rs/S.telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hvala bogu

    25. septembar 2019 | 12:24

    Djogaji su zlo.Izgleda da je Sloba otporniji na vradzbine,jer se spasao pre godinu dana,pobegavsi od "svemirske ljubavi"glavom bez obzira.Najzad i Atijas,kakav je da je,spase se drugog zenskog demona.Da su neciste stvari ,da se zakljuciti,jer je Andrej, krasne osobe kao sto su Kija i Jasmina,zamenio krsevima majkom i kcerkom Djogaj.

  • Miki

    25. septembar 2019 | 11:53

    Ono sto su Anabela i Atijas radili ovoj zeni je za zatvor. Njeno dete da bude rob Anabeli i Atijasu?? Ja bih istog momenta oduzela i ostalu decu, jer su ocigledno i oni robovi.

  • Miki

    25. septembar 2019 | 10:42

    Žena je strašne stvari proživela od Atijasa i Anabele! Sramno je reklamirati ih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA