Bivša žena najseksi frajera Holivuda posle godinu i po dana od razvoda trudna s drugim

- Postati majka je najčarobnija stvar koja mi se ikad dogodila - napisala je Džena

  • 1
Channing Tatum, Jenna Dewan Cening Tejtum i Dzena Devan Džena Devan i Čening Tejtum/Foto: Profimedia/Alla/Backgrid

Glumica i plesačica Džena Devan (38) potvrdila je da je u drugom stanju sa glumcem i pevačem Stivom Kazijem (43).

Nedeljama unazad se šuškalo da je glumica trudna sa Stivom sa kojim je vezu započela u oktobru prošle godine, samo šest meseci nakon što se razvela od zgodnog glumca Čeninga Tejtuma (49), koji nosi titulu najseksi frajera Holivuda.

- Postati majka je jednostavno najčarobnija stvar koja mi se ikad dogodila. Stiv, ti si dar s neba i ne mogu biti srećnija što ćemo zajedno proširiti porodicu. Ljudi, hvala vam za svu ljubav - napisala je glumica na Instagramu uz sliku na kojoj leži kraj ćerke.

Džena sa Čeningom ima djevojčicu Everli (6), a sa Stivom će uskoro dobiti prvo dete. I Stiv je na svom Instagram nalogu potvrdio da je njegova lepša polovina u drugom stanju, te ispisao kako je presrećan što će postati otac i to baš sa najdivnijom partnerkom koju ima kraj sebe.

- Poslednjih godinu i po dana je donelo u moj život toliko stvari na kojima sam beskrajno zahvalan - napisao je između ostalog, uz sliku trudne Džene.

Jenna Dewan, Džena Devan Džena Devan ponovo u drugom stanju/Foto: Instagram/stevekazee

Podsetimo, Džena i Tejtum detalje razvoda nisu krili, pa su emotivnom porukom na Instagramu objavili šta se između njih desilo te su odlučli da stave tačku na svoj brak.

- Ludo smo se zaljubili pre mnogo godina i zajedno smo bili na čarobnom putovanju. I dalje se volimo, ali smo odlučili krenuti svako svojim putem. Mi smo najbolji prijatelji koji su odlučili svaki samostalno potražiti svoju sreću - pisalo je u saopštenju.

Jenna Dewan Dzena Devan  Steve Kazee Džena Devan i Stiv Kazi čekaju prvo zajedničko dete/Foto: Profimedia/Backgrid/Phamous

Džena i Čening upoznali su se 2006. godine na setu filma "Step Up", a svoju ljubav krunisali su brakom tri godine kasnije. Mnogi su ih smatrali najsavršenijim holvudskim parom. Tatum, kao ni glumica, nije gubio vreme, pa je u novembru prošle godine potvrdio vezu sa peačicom Džesi Džej (31). Kako Džesi i Džena imaju fizičke sličnosti, glumac je često na meti šaljivih komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA