"Planirali smo vantelesnu oplodnju, a onda...": Tamara Grujić otvoreno o detaljima trudnoće

- Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju - rekla je Tamara

  • 9

Voditeljak Tamara Grujić i njen suprug Vuk Đoković pre dvadeset dana postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Lenka.

Tamara je svoju emisiju "S Tamarom u akciji", koja se emituje na RTS-u, radila sve do odlaska u porodilište, a budući da ona i njen suprug Vuk rade zajedno oni su, otkad su počeli da planiraju bebu, smišljali kako će teren i trudnoća funkcionisati zajedno.

Tamara Grujić i Vuk Đoković Tamara i Vuk, Foto: Instagram/Vuk Djokovic

Voditeljka kaže da su imali u planu da odu na vantelesnu oplodnju, ali onda se desilo iznenađenje.

- Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Ove zime, Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za par meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju - ispričala je ona za "Story".

(Telegraf.rs/Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    25. septembar 2019 | 19:30

    CESTITAM VAM OD SVEG SRCA, BAS MI JE DRAGO I ZASLUZILI STE!!!

  • B.....

    25. septembar 2019 | 17:46

    Da ste srecni zajedno

  • Tara

    25. septembar 2019 | 19:27

    Ona je tako divno bice i zato je Bog pogledao. Mnogo ljudi je usrecila i to joj se vratilo....naravucenije, cini dobro i dobro ce ti se vratiti. Zelim Tamari i njenoj porodici svu srecu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA