≫ 

Darko Lazić otvoreno o svojoj porodici i udesu: "Platio sam kaznu za ceo život jer sam poluinvalid"

- Marinina trudnoća mi je dala snage da se borim dalje za život i rekao sam: "Ja moram da uspem. l to je to. Drugačije ne može" - kaže Lazić

  • 20

Popularni pevač Darko Lazić nakon stravične nesreće koju je doživeo 23. oktobra 2018. održaće koncert 20. oktobra u Sava Centru pod simboličnim nazivom "Novi početak". Naime, pevač je nakon udesa odlučio da okrene novi list, a u našem snimku odgovarao je na niz škakljivih pitanja koja zanimaju domaću javnost.

- Hoćeš da me pitaš da li sam odgovarao za to i da li sam platio kaznu za to? Ja mislim da sam ja platio kaznu za ceo život jer sam poluinvalid, 'ajde da kažem. Mislim da je to moja najveća kazna koju sam platio, a sve ostalo kad dođe na red, i to ću da platim - kaže Darko za Telegraf JETSET.

Darko je bio u veštačkoj komi, a objasnio je i kako je podneo to medicinsko stanje.

Darko Lazić, proslava rodjenja rođenja sina, Brestač Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

- Ne, nisam ništa čuo. Ja uvek... Ja sam ranije, davno, imao neku operaciju. Bio sam uspavan, to je ta neka koma, da tako kažem. To je za mene bio najlepši san, želeo sam da se nikad ne probudim kolko je lepo bilo. Nisam ništa čuo, tek posle, čini mi se 13. dan da sam se probudio. Bio sam jako ošamućen, usporeno sam pričao. Što bih je rekao, ne daj Bože nikome, zaista - kaže pevač.

Kad se probudio iz kome, Darku je verenica Marina Gagić saopštila da je u drugom stanju, a kada je čuo predivne vesti, pevač je odlučio da se bori za svoj život.

- Kad mi je Marina saopštila da je u trudna, u bolnici, to je mene diglo iz svega toga i dalo mi snage da se borim dalje za život i rekao sam: "Ja moram da uspem. l to je to. Drugačije ne može". Plakao sam. Posle svega što se izdešavalo, ta vest je konačno nešto lepo što sam čuo. Ja sam čovek od krvi i mesa, naravno da ću zaplakati - kaže Lazić.

Darko Lazić, Marina Gagić Marina Gagić i Darko Lazić dok je ona bila trudna; Foto: Nikola Tomić

Darko je često na meti komentara što se tiče njegovog fizičkog izgleda, ali je odlučio da tome stane na put.

- Rešio sam da promenim svoj život totalno, onda mislim i na kilažu. Ako počinjem ispočetka onda idemo sve ispočetka, nema više ludovanja, nema neodgovornosti, moram da dovedem sebe u red i sa kilažom i sa svim ostalim stvarima za koje sam rešio. Nije da mi smeta, ja sam naučio da se nosim sa tim, ali hoću da izgledam lepo, i ja, i onda jednostavno niko neće imati šta da mi kaže.

Kompletan razgovor sa Darkom o detaljima udesa, porodici i zašto ne peva za bakšiš pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petar

    26. septembar 2019 | 12:07

    Opet o narkomanima!

  • Jova

    26. septembar 2019 | 13:10

    Čuj Darko Lazić sebi samom odredio kaznu i kao dosta je platio. A šta je za zatvorom?

  • E ovako

    26. septembar 2019 | 12:32

    Sada bi trebalo da platiš i lečenje u bolnici.... 😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA