≫ 

"Niko nikoga nije izbacio iz kuće!" Slađa i Đole posle 19 godina od razvoda progovorili o odnosu

Nakon priča da je Đole Đogani izbacio Slađu iz porodične kuće, bivši supružnici su za Telegraf izneli svoje komentare

  • 6
Slađa Delibašić i Đole Đogani Slađa i Đole; Foto ilustracija: Telegraf/A. Nalbantjan/ATA Images

Pevačica Slađa Delibašić odselila se pre dve godine iz kuće u kojoj je živela sa ćerkama Marinelom i Silvijom koje ima sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem od kojeg se razvela 2000. godine, a nakon navoda da ju je denser izbacio iz kuće, oboje su prokomentarisali šta se dogodilo.

Pevačica je otkrila da je želela svoj mir i da je iz porodičnog doma Đoganijevih niko nije izbacio, kao i da je sa bivšim mužem u dobrim odnosima, ali i da se povremeno, kako je rekla, sporečkaju.

-  Imam svoj stan i uživam u svom stanu. Ne stanujem sa ćerkom i unukom, deca imaju svoje stanove i svako ima svoje živote. Nisam se zbog svađe sa Đoletom iselila, mi smo već devetnaest godina razvedeni, ok funkcionišemo. Stalno su usponi i padovi u životu, tako su i među nama. Nekad se, naravno, kao i svi počačkamo, ali to su neke banalne stvari. Mene niko nije izbacio, niti može bilo ko u životu da me izbaci, onde gde ja želim - budem, i sa kim želim - živim. Otišla sam, jednostavno želim neki svoj mir, svoju oazu - kaže Slađa za Telegraf JETSET.

Slađana Slađa Delibašić Slađana Slađa Delibašić, Foto: Vladimir Milovanović

- Imam svoj ponos, smatram sebe uspešnom ženom, 20 godina funkcionišem sama, sebi i svojoj deci ću uvek stvoriti. Ako mi nešto u tom trenutku ne odgovara, otići ću. Jednostavno, želela sam svoj mir - izjavila je pevačica.

Denser je potvrdio da bivšu suprugu nije izbacio iz kuće, a da je njeno iseljenje bilo porodični dogovor.

- Slađa je otišla iz kuće u stan jer je ta kuća pretvorena u vrtić pre dve-tri godine, po dogovoru. Ćerke su htele da kuća bude vrtić, da im to bude zanimanje, posao. Svi smo bili saglasni oko toga i dogovorili smo se. Ona je tada živela sa njima i otišla je u svoj stan. Od te ogromne kuće napravljen je vrtić, a ona je otišla u svoj stan, tamo ima svoj život - rekao je Đole i dodao da je sa Slađom u korektnim odnosima.

Đole Đogani Đole Đogani, Foto: A. Nalbantjan

- Slađu niko nije izbacio iz kuće. Odakle ja da je izbacim? Ne živim sa njom, živim sa Vesnom 19 godina. Slađa i ja smo se razveli 2000. godine, znači pre 19 godina. Sa Slađom sam u kontaktu; "Zdravo", "Zdravo", "Kako si", "Dobro"... Imamo decu iz prvog braka. Odem kod dece, nekada je i Slađa tamo, pošto ni ona ne živi sa našom decom. Ona je otišla u drugi stan - dodao je.

- Nismo toliko bliski da pijemo piće, izlazimo na ručkove, večere, ali smo u dobrim odnosima. Kad se vidimo sve je kako treba, sve je okej - zaključio je Đogani.

Video: Đogani se proslavio kao dens grupa, a evo šta sada kažu o modernoj muzici i pomalo je neverovatno

(D. Janković, B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    27. septembar 2019 | 17:50

    Jako los i sebican covek. Sve koristi da bi se reklamirao. Sto mu najvise zameram je pljuvanje Lune, bratove cerke umesto da je zastiti kao roditelj.!!!!

  • 😃

    27. septembar 2019 | 18:04

    Normalni ljudi tako rade

  • Лицемер

    27. septembar 2019 | 19:43

    Још Ђогаја се укључује у јавно откривање, признавање, проговарање, проговарање ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA