≫ 

Depresivi, 20 preloma, PTSP... Jedva preživela i posle 4 godine konačno rešila da progovori o svemu

Silviji se dogodila saobraćajna nesreća koju je jedva preživela, a i dan danas se od nje nije sasvim oporavila

  • 0
Super Silva Printskrin: Youtube/Bad Max

Nekadašnja pevačica Silvija Mišanović rodom iz Tuzle, poznatija kao Super Silva (38), pre pet godina nestala je iz javnosti. Poslednji put u medijima se našla pre četiri godine, kada je uhvaćena u šetnji Zagrebom. U tom periodu borila se sa anoreksijom i sa 170 cm visine spala na jedva 43 kilograma.

Silvija je detinjstvo provela u Bosni i Hercegovini, a odrasla je u siromašnoj porodici, kao dete razvedenih roditelja. Slavu je stekla preko noći, pevajući folk u Hrvatskoj u vreme rata. Izvodeći Cecine, Brenine i Draganine pesme, punila je klubove u Hrvatskoj. A onda je samo nestala.

Teško je pristala da se ponovo pojavi u javnosti posle toliko vremena jer nije bila spremna, a u intervjuu za 24sata.hr otvorila je dušu.

- Prilično je dosta vremena prošlo bez mene. Bila su to neka burna vremena. Doživela sam saobraćajnu nesreću, u kojoj sam zdobila 20 fraktura i bila nepokretna neko vreme. I danas kičma zna jako da me zaboli. Kad je kiša, ja sam u komi - ispričala je Silva, koja je estradu zamenila "običnim" građanskim životom.

- Nisam više mogla da podnesem taj estradni život. Morala sam da se povučem na neko vreme, dođem sebi i ozdravim. Namerno sam se povukla. Bilo mi je dosta razvlačenja na sve strane. Stalno su me pratili nekakvi skandali. Osećala sam se kao marioneta. Nisam mogla psihički to da podnesem - ispričala je.

Super Silva Super Silva, Silvija Mišanović/Printskrin: Youtube/beskraj20

Kada se prvi put pojavila u medijima, odmah su je prozvali seks-bombom na osnovu njenih atributa. Bila je atraktivna plavuša, svi su želeli da je intervjuišu i smešila joj se zavidna karijera, ali... Sve je palo u vodu pre 12 godina. Dogodila joj se saobraćajna nesreća koju je jedva preživela, a i dan danas se od nje nije sasvim oporavila.

Do nesreće je došlo tako što je ona bila na mestu suvozača, a njen vozač je u trenutku kada je izgubio kontrolu nad vozilom pokušavao da zapali cigaretu. Sleteli su u kanal, ostala je nepokretna i dve godine provela u bolnici. Tada je obolela i od depresije.

- Dijagnostikovan mi je i PTSP. Bila sam depresivna, jer nisam mogla da hodam. Ali s godinama, moje stanje je postajalo sve bolje. Prestala sam da pijem antidepresive, od kojih sam bila nikakva. Sad pijem samo tablete za spavanje jer me muči nesanica, kao i tablete protiv bolova jer me još boli kičma, ali ne dam se ja - rekla je Silva.

Nekadašnja pevačica priznala je da od nesanice pati zbog straha od preživljavanja. Egzistenciju nije rešila i velika joj je želja da se vrati na scenu, jer joj nedostaju svetla pozornice i reflektori.

- Nisam sigurna da li bih se vratila na scenu, ali moram zbog egzistencije, a i nedostaje mi taj život. Možda nije trebalo da nestanem toliko dugo. Osamila sam se, izgubila prijatelje, kontakte, veze, sve. To sam sad shvatila. Želim da vratim prijatelje u život, želim da vratim optimizam. Nisu oni krivi što smo izgubili kontakt, ja sam. Samo sam nestala - ispričala je.

Silva je ostala u kontaktu jedino sa menadžerom Senadom Hasićem, jer joj pomaže finansijski. Iako je i dalje mršava, za sebe kaže da je sada "dobra".

- Sad sam definitivno došla sebi. Treniram i bolje živim, jedem, živim zdravije. Ne znam koliko kila imam sad. Dobila sam pet-šest kilograma najmanje. Idem u teretanu, imam i ličnog trenera Žaka. Složio mi je program treninga kao za američke marince. Zadovoljna sam kako sad izgledam, jedino bih htela da nabijem malo više mišića i to je to od želja - otvoreno je rekla Super Silva, kojoj nedostaje da bude u žiži dešavanja.

Super Silva, Silvija Mišanović Super Silva, Silvija Mišanović/Printskrin: Youtube

- Borila sam se s depresijom. Uvek sam bila neraspoložena. Popila bih tablete i spavala satima. To me dovelo do kraha - dodala je i priznala da je dotakla samo dno, ali da se nada nekom boljem životu, te da tamo gde je bila, na tom mračnom mestu, više nikad ne želi biti.

- Bacila sam tablete. Nisam više u kontaktu s bivšom devojkom, ona se vratila u Split i živi neki manje depresivan život nego što je imala sa mnom. Iskreno, više i ne komuniciramo baš - kaže nam Silva, koja ima nekoliko novih pesama spremnih, u koje polaže nade.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA