• 6

Suzana Perić o svojoj reviji na Nedelji mode u Milanu: Kreatorki dodeljena prestižna nagrada

- Neočekivano da sam dobila nagradu, jer nisam znala ni da sam u konkurenciji sa svojim kreacijama - rekla je kreatorka

  • 6

Srpska dizajnerka Suzana Perić, 19. septembra, predstavila je svoju kolekciju "La Perla Bianca" na nedelji mode u Milanu, gde joj je dodeljeno prestižno priznanje za najboljeg internacionalnog dizajnera "Miglior Designer Internazionale".

Na Suzaninoj reviji u Milanu pevala je Lena Kovačević, a iz prvog reda, kreatorka je imala podršku kreatora Saše Milojkovića, voditeljke Nikoline Pišek, ali i italijanske voditeljke Valerije Marini.

Perićeva je, vidno raspoložena i zadovoljna velikim uspehom, sa nama podelila utiske iz Milana.

- Predivno je bilo, Lena i ja smo prezadovoljne i vratile smo se sa puno entuzijazma za dalje radove. Očekivano dobro samo završile naš performans koji smo imale, ali neočekivano da sam dobila nagradu, jer nisam znala ni da sam u konkurenciji sa svojim kreacijama - počela je priču Suzana zadovoljna reakcijom Italijana.

Suzana Perić

Suzana Perić, Foto: A. Nalbantjan

Kreatorka je podelila sa nama šta apsolutni trend ove jeseni.

- Jako veliki, pufnasti materijali su jako in, odela, i sve što naglašava ramena, taj vizuelni gornji deo, je jako trendi. Ponovo se vratio animal print, ja bih rekla da to nikako nije trend, prošlo je i to nikako ne, ali je trend. Kažu plise nije trend, skroz je pase, šta ako si ga kupio pre pola godine? Možeš divno da ga iskombinuješ uz crnu rolku. Zavisi ko to iznese - objasnila je Suzana.

Kompletan razgovor sa Suzanom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Niki

    Hahaha ako je ova kreator ja sam Valentino

  • frrrrrrrrr

    Ona , kreatorka , nosi haljinu sa otvorom na butini , haljinu koju danas svaka susa , pevaljka nosi . Ova zena je izvikana I neko je gura bez pokrica .

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima