• 12

Sindi o ljubavnom životu : Nikad nisam maštala o avionima i jahtama... sreća nije u novcu!

- Džaba ti sav novac ako osećaš nemire, frustracije i imaš probleme - rekla je pevačica

  • 12

Ivana Stamenković Sindi  bivša članice grupe Models progovorila je o svom ljubavnom životu i rekla da je htela mogla je i ona bogato da se uda kao njene bivše koleginice iz grupe.

Bivša modelsica je istakla da nije u kontaktu sa bivšim koleginicama Sandrom Meljičenko i Ivanom Berendik, a razlog je to što one i ne žive u Srbiji i da svaka od njih ima svoj život i nove prijatelje.

Sindi je progovorila i o ljubavnom životu, pa se dotakle i teme bogate udaje.

- Da sam htela, imala bih takav život, ali nikada nisam maštala o jahtama, avionima, kamionima... Sreća nije u novcu, u to sam se mnogo puta uverila. Ako imaš mir, imaš sve u životu! Džaba ti sav novac ako osećaš nemire, frustracije i imaš probleme. U tom slučaju ni sav novac ovog sveta ne može da ti pomogne. Zato se trudim da imam normalan, miran i sređen život - rekla je Sindi u intevjuu za "Informer Hit".

Ivana Stamenković Sindi

Ivana Stamenković Sindi Foto: Nikola Tomić

Istakla je da je ona kao i svi pravila greške u ljubavi, ali da se kaje ni zbog jedne, a da je iz takvih greški mnogo naučila.

Pohvalila se i da je trenutno srećna i ispunjena na polju ljubavi i da već dve godine uživa u vezi sa dečkom koji je po profesiji advokat.

- Pažljiv je i dobar prema meni. Lepotu više ne gledam, to sam prevazišla. Znači mi to što se sve lepo dogovaramo. On je smiren čovek, a ja možda malo više histerišem, ali mi gleda kroz prste. Zasad ćuti i trpi - ispričala je Sindi šta je to što je osvojilo kod novog dečka.

Na kraju Sindi je istkla kako je njena ćerka Petra njeno najveće bogatsvto i da je jako ponosna na nju.

-Petra je ista ja! Energična je, vesela i ima moj osmeh i oči - završava Sindi.

(Telegraf.rs/"Informer Hit")

Komentari

  • Kolle

    Ti Sandrice nemaš ni para a ni sreće.

  • CH

    Sto se lepo ne vratis u Umcare pa sve iz pocetka.Bez lazi lazi i prevara.

  • Uros

    Rece Sindi koja je bivseg muza (bogatog) zavila u crno i napravila mu pakao od zivota, zagrabila je sve sto je moglo.... Boze ko sve danas moralise i pametuje..

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima