Suprugu Elme Sinanović neposredno pred smrt izvršena transplantacija bubrega

- Imala sam jedan problem, morala da biram između porodice i karijere, ja sam izabrala porodicu - rekla je svojevremeno neutešna pevačica

  • 1
Elma Sinanović Printskrin: Instagram

Suprug poznate folk pevačice Elme Sinanović, Smail Sinanović Magi, preminuo je juče nakon duge i teške bolesti i danas je sahranjen u Novom Pazaru, a pokojnom Sinanoviću neposredno pred smrt izvršena je transplataija bubrega, saznaje emisija "Ekskluzivno".

Dok je pevačica bila u jeku popularnosti, kada je imala najveće hitnove, njen suprug Magi umalo je bankrotirao. Elma je između porodice i karijere, u jednom momentu izabrala karijeru.

- Imala sam jedan problem u porodici gde sam morala da biram između porodice i karijere, ja sam izabrala porodicu. Ne volim da pričam na tu temu, jer se nekako vraćam na neka vremena, a volela bih da ih zaboravim - rekla je svojevremeno Elma.

Elma Sinanović Elma Sinanović Foto: ATA Images

Pevčicinoj porodici jedna pivara duguje milione, a ona i njen pokojni suprug strpljivo su čekali da povrate svoj novac, međutim, on je preminuo.

- Ne mogu da budem biznismen kao što je moj muž, ali sam se potrudila da to nekako izbalansiram i da budem tu za njega, i zbog toga što možemo da povratimo neke stvar i taj novac. Duguju mi oko 150 miliona dinara - rekla je Elma u jednom intervjuu, dok joj je suprug bio živ.

Pevačicin suprug sahranjen je danas, 3. oktobra, na Velikom groblju u Novom Pazaru, u krugu najbliže rodbine i prijatelja. Pevačica, kao ni njihova ćerka Hulija, nisu prisustvovale njegovom poslednjem ispraćaju, navodi Pink.rs.

Prilog o Elmi Sinanović pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs/Emisija "Ekskluzivno")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    4. oktobar 2019 | 09:33

    Bog da mu dusu oprosti,inace kod muslimana nije obicaj da zene prisustvuju sahrani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA