≫ 

"Bolje da se ispovede kod mene, nego kod belih mantila": Mister X otkriva "tajne" poznatih dama

- Ko ima takvu kosu kao Jelena, može to sebi da dozvoli, svojim kvalitetom kose - rekao je Miroslav

  • 2

Najpoznatiji beogradski frizer Miroslav Luković, poznatiji kao Mister X, ulepšava mnoge dame sa domaće javne scene i svakog dana susreće se sa mnogim zatevima svojih klijentkinja.

- Moram priznati da je moja klijentela generalno zahtevna i ne bih to vezao za javni svet. Žene su sve zahtevnije i to je ono što je izvrsno i ja se nakako još uvek sa tim borim. Moram priznati da mimo nekih svojih mogućnosti se i ne trudim da im udovoljim, više od toga šta ja mislim da je dovoljno (smeh) - rekao je frizer.

Popularna pevačica Jelena Karleuša čak tri dana zaredom na simanjima emisija ima različitu boju i dužinu kose, a poznati frizer otkriva da takvo eksperimentisanje sa kosom mogu da dozvole sebi samo one dame koje imaju kvalitetnu kosu.

- Ko ima takvu kosu kao Jelena, ona može to sebi, svojim kvalitetom kose, da dozvoli. Ne znam, nisam njen frizer, ali iskreno gledam da te promene, u slučaju mojih klijenata, ne budu tako ekstremne, ne usuđujem se, jer prave ozbiljne probleme u smislu zdravlja i kavliteta kose - objasnio je Mister X.

Mister X Mister X, Foto: Telegraf.rs

- Mislim da na našoj sceni ima puno zvezda koje vode računa o svojoj kosi. Recimo, Jovana Joksimović ima divnu kosu. Od ovih mlađih dveojka, Nevena Božović ima divnu kosu - rekao je Miroslav.

Dok su kod frizera, žene uvek pričaju o svojim problemima.

- Žale se, više dele svoje istine i tajne. To je deo ovog posla i nekako je to uz lepotu koju dobijaju ovde, lakše da, što kažu, ispovede nego da to rade kod nekih belih mantila (smeh) - zaključio je frizer.

Kompletan razgovor pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA