≫ 

Zoricu napali zbog tverkovanja pred taksistima u centru Beograda: Stigao je njen surov odgovor

- Verovatno ste neke isfrustrirane žene, mlohave i nezadovoljne svojim životom, svojom karijerom, a verovatno i ne vidite dalje od rijaliti programa - napisala je Zorica Antić na Instagramu

  • 61

Zorica Antić (32) "zapalila" je društvene mreže 2. oktobra, kada je usred protesta taksista ušetala među njih i počela da tverkuje.

I dok su je brojni ljudi, što oni prisutni, što na društvenim mrežama, podržali i shvatili ovo kao dobru zabavu, mnogi su je napali, čak je i vređajući.

No, Antićeva nije dugo čekala da im odgovori.

Godine, ta brojka nema veze sa zrelošću, ima sa tim kako si vaspitan i kakav si čovek, kako si sebe izgradio, da li su tvoji prijatelji ponosni na tebe, koliko zaista vrediš... Moram da vas razočaram da vi što pišete negativne komentare vezane za mene o događaju juče za vreme demonstracija, da me ne dotiču ni najmanje - počela je Zorica.

Verovatno ste neke isfrustrirane žene, mlohave i nezadovoljne svojim životom, svojom karijerom, a verovatno i ne vidite dalje od rijaliti programa. Takve vas niko neće voleti! Ja sam ona vrsta žene koja se bori za ono što voli, ples je moja prva ljubav, moj način života, ja sam se izborila za svoj tron na plesnoj sceni, o meni se piše o meni se priča - nastavila je.

 
 
 
View this post on Instagram
Godine, ta brojka nema veze sa zrelošću, ima sa tim kako si vaspitan i kakav si čovek, kako si sebe izgradio, da li su tvoji prijatelji ponosni na tebe, koliko zaista vrediš... Moram da vas razočaram da vi što pišete negativne komentare vezane za mene o dogadjaju juče za vreme demonstracija, da me ne dotiču ni najmanje. Verovatno ste neke isfrustrirane žene, mlohave i nezadovoljne svojim životom, svojom karijerom, a verovatno i ne vidite dalje od rijaliti programa. Takve vas niko neće voleti! Ja sam ona vrsta žene koja se bori za ono što voli, ples je moja prva ljubav, moj način života, ja sam se izborila za svoj tron na plesnoj sceni, o meni se piše o meni se priča. Ne bih da vas još više kompleksiram, ali, fakultet sam završila 2011-e godine, i brojim brojne sertifikate za fitness instruktora i još brojnije plesne medalje pošto sam plesač 25god. Obrazujte se malo o tome šta je TWERK, a ovo što sam ja juče uradila 99,9% vas ne bi imalo muda!!! Ugodno veče vam želim! Širite ljubav, mržnja nikom ništa dobro nije donela!!! Uskoro novi spot #djokaton #burazdjansA post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

Ne bih da vas još više kompleksiram, ali, fakultet sam završila 2011.  godine, i brojim brojne sertifikate za fitnes instruktora i još brojnije plesne medalje pošto sam plesač 25 godina. Obrazujte se malo o tome šta je TWERK, a ovo što sam ja juče uradila 99,9% vas ne bi imalo muda! Ugodno veče vam želim! Širite ljubav, mržnja nikom ništa dobro nije donela! Uskoro novi spot - zaključila je.

Podsetimo, na dan kad je na ulicama Beograda privukla pažnju, mi smo popričali sa njom i rekla nam je da je sa svojom ekipom samo iskoristila situaciju, za potreebe spota.

- Danas smo snimali jedan muzički spot. Razmatrali smo da spot bude skroz drugačiji, nešto što nije viđeno na našim prostorima. Tako da smo snimali kadrove na raznim zanimljivim lokacijama, i kao što ste već videli "iskoristili" smo te kolone automobila i prohodnost na pešačkim prelazima. Odradili dobar posao za nas, a takođe i malo uneli ljudima pozitivu - rekla je Zorica za Telegraf.

zorica antić Zorica Antić, Foto: Instagram/low_z_official

- Malo sam bila, pa da kažem zabrinuta, ipak je ovo Srbija. I pogotovo jer smo radili nešto što nije normalno da se radi po ulici i pešačkom prelazu, bilo je puno pešaka zaista. I moram priznati da sam većini uspela da izmamim osmeh i bar ih malo razveselim. Više je tu bilo starijih baka i deka koji su tapšali, dok je mlađa populacija snimala i prilazila da se slika. Čak ni taksisti nisu bili ljuti, snimali su i oni - ispričala nam je Antićeva.

- 25 godina se bavim plesom. Bila sam polufinalistkinja takmičenja "Ja imam talenat" i "Pinkove zvezde", a takođe sam snimila preko 20 spotova, nemam osećaj za tremu, jer plešem, a to je moj način života - poručila je Zorica Antić.

Video: Zorica je svojim plesom podelila Srbiju, a ovako je tverkovala za nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    4. oktobar 2019 | 14:30

    E muko, nisi ni svesna koliko si jadna i glupa.

  • Džoker

    4. oktobar 2019 | 16:54

    Pa ti jado, jadna zudis za rijalitijem, a nekome pričaš da je zatucan. Da imas gram mozga ko što ga nemaš ne bi brukala svoju porodicu. Očigledno njih briga sta radiš čim si takva izašla na ulicu. Ili su i oni kao ti psihički pukli. Ja se skoro svaki dan molim Bogu možda sam zatucan ili nisam. Mene ne zanima šta ko misli jer mene molitve smiruju. Čak šta mislim da i dopiru do Boga zato što mi se par puta zbog tih molitvi desile lepe stvari. Šta znam svatite me kako hoćete, ali ja ovo što ona radi smatram bogohuljenjem!

  • Igor

    4. oktobar 2019 | 14:26

    Gledao sam je u Talentu devojka nije cista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA