• 15

Da li biste ga prepoznali? Evo kako danas izgleda mali David iz serije "Policajac sa Petlovog brda"

Davida Simića je igrao Marko Stojiljković koji se više ne bavi glumom

  • 15

Serija "Policajac sa Petlovog brda" se prikazivala tokom 1993. i 1994. godine a jedan od najomiljenijih likova je bio mali David, sin inspektora Boška Simića, kojeg je igrao Ljubiša Samardžić. Davida je glumio Marko Stojiljković, koji se odavno više se ne bavi glumom.

David je bio najmlađi član porodice Sinić, svojim duhovitim komentarima oduševljavao je mnoge, a danas malo ko bi ga prepoznao.

Marko Stojiljković

Marko Stojiljković, Foto: Facebook/film.na.dan

Nakon ove serije, Stojiljković se pojavio u jednoj epizodi "Otvorenih vrata" i to je bio kraj njegove glumačke karijere.

Marko je odlučio da zauvek napusti glumu, te da se više ne pojavljuje ispred kamera, ali nije se odrekao ljubavi prema filmu.

On se odlučio za filmskog kritičara, a pre nekog vremena se zbog devojke preselio u Sloveniju kako bi što više vremena provodio sa njom.

Dolazio je u Beograd povodom filmskih festivala koji su se održavali, a poštovaoci ove serije ga nikad neće zaboraviti.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Horus

    I, cime se bavi?

  • Igor

    Ljudi koji pisu komentare koga briga kako on izgleda danas su bezobrazni tv serija Policajac Sa Petlovog Brda je dobra serija za ljude koji su gledali ovu seriju to je vest, a drugo on je mlad covek je mogao da ode iz Srbije ali on je u Srbiji !

  • Crni

    U bas bitna vest

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima