"Luna i ja volimo pozu 69": Marko Miljković progovorio o seksualnom životu sa Đoganijevom

- Baš uživamo, verovatno sam ja sada njen psihijatar! - rekao je Marko

  • 30
Luna i Marko, TV Pink rođendan, 25 godina Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani i Marko Miljković su u "Zadruzi" redovno imali se*s, ali samo ispod jorgana i pod tušem, jer su pazili da ih kamere ne snime.

Po izlasku iz rijalitija su se totalno opustili, a Marko je otkrio šta ih najviše pali.

- Svoj modni brend nazvao sam "Sikter 52", pa su me mnogi pitali da li možda postoji poza u se*su sa tim brojem. Ja sam čuo za pozu 69, koju Luna i ja volimo, ali sam sramežljiv i ne želim da otkrivam još detalja iz naše spavaće sobe - rekao je Marko i dodao:

- O seksu pričam samo sa Lunom, samo pred njom mi nije neprijatno. Trudio sam se da budem kulturan dok sam bio u "Zadruzi" i želim da ostanem takav.

Marko Miljković, Luna Đogani, Sikter 52, Anabela Atijas Luna i Marko, Foto: ATA Images

- Baš uživamo, verovatno sam ja sada njen psihijatar! - hvali se Miljković i dodaje da je siguran da ga Đoganijeva neće prevariti:

On tvrdi da im je veza savršena i da Luna više nema potrebu da ide kod psihijatra.

- Ne verujem da će napraviti neku glupost. Nisam ljubomoran na druge muškarce. Evo, uskoro Luna treba da nastupi sa MC Stojanom i ja joj u potpunosti verujem da će se prema njemu ponašati samo kao prema kolegi - rekao je Marko.

Marko kaže da je napokon našao zajednički jezik i sa Luninom majkom.

- Sa Anabelom sam sada dobar, strasti su se smirile, rešili smo sve nesuglasice. Podržala me je na promociji moje modne marke. Nedavno se razvela i potrudiću se da budem tu za nju, da joj pomognem šta god joj zatreba - rekao je Miljković i dodao da će Anabelu spojiti sa nekim svojim drugom:

Zadruga 2019 Finale Anabela, Foto: Nikola Tomić

- Nisam najbolji provodadžija, ali ne bih imao ništa protiv ako "klikne" sa nekim mojim drugom. Ja mogu da je posavetujem ko je dobar za nju. Anabela je sada povređena i verujem da nije spremna za novu vezu, ali videćemo šta donosi dan, a šta noć.

Video: Luna izbacila dekolte, Marko priznao: Još se nisam navikao

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znjamr

    5. oktobar 2019 | 14:39

    I Kija je pricala kakav seks voli i kako kad je bila mladja volela je da eksprimentise i kako je imala seks na koncertu 50 centa iza bine itd itd... Tako da vi koji cete da pisete komentare imajte u vidu to sve. Sta ce biti sad, "ne mozete vi Djogaji bez Kije" fazon ili ce biti fazon "dosta sa lazima Djogaji" (jer sve sto se pomene u vezi kije pa i ono sto sama izjavi je laz ukoliko je to cini isto nemoralnom)

  • Ana

    5. oktobar 2019 | 16:27

    Vecu glupost nisam procitala. Svaki ko poznaje MM zna da on ovo nikada NE b izjavio. Tako da je glupost komentarisala bill sta.

  • Volim Kiju volim Lunu

    5. oktobar 2019 | 15:03

    Oni imaju seks na stolici, Kija na wc solji, oni vole pozu 69 Kija pak voli da eksprimentise, oni imaju seks u rijalitiju Kija na koncertu, Luna stavila silikone u grudi, Kija hijaluron u usne. Eto jedina razlika je sto je Kija vec mlatila golim sisama u spotu a Luna jos nije. Ali ima vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA